Autoschadebedrijf De Wilde

Veiligheid. Kwaliteit. Zekerheid. Het logo van Autoschadebedrijf De Wilde laat er geen twijfel over bestaan waar het bedrijf voor staat. Sterker, al aan de buitenkant is het pand aan de Talhoutweg 36 in Vaassen er een toonbeeld van. Eenmaal binnen ademt alles zo mogelijk nog meer veiligheid, kwaliteit en zekerheid. Het is er op en top schoon, helder en clean. Uit alles blijkt dat er strak georganiseerd wordt gewerkt.

Kwaliteit begint bij schoon werken
Directeur/eigenaar Gerard de Wilde (57): “Vanaf het allereerste begin – dat was in 1984 – hamer ik op kwaliteit. En kwaliteit, los van het vakmanschap van je mensen, staat of valt met schoon werken, met een schone werkplaats. Want een rommelige werkomgeving, dat is vragen om rommelig werk.” Over vakmensen gesproken, voor alles wat ook maar even komt kijken bij het verhelpen van autoschade – demontage, montage, plaatwerk, richtwerk, kunststofreparatie, uitdeuken, kunststof- en dashboardreparatie, spuitwerk van alle soorten lakken, poetsen, noem maar op – heeft De Wilde specialisten in eigen huis. Zo’n 20 in totaal maar liefst.

Intern is iedereen klant van iedereen
Gerard de Wilde: “Het mooie is dat geen bewerking bij ons op zich staat, maar onderdeel is van een groter geheel. Van een totaalproces. Het succes van elke bewerking begint bij de kwaliteit van de daaraan voorafgaande bewerking. Daardoor is intern iedereen klant van iedereen. En houdt iedereen iedereen voortdurend scherp waar het gaat om het leveren van kwaliteit. Om uiteindelijk te komen tot een in alle opzichten prachtig eindresultaat.” Die constante, alom voel- en merkbare focus op kwaliteit vertaalt zich ook direct in klantvriendelijkheid. Gerard de Wilde: “Dat heeft alles te maken met het feit dat elke auto, wat er ook mee aan de hand is, voor ons meer is dan zomaar een auto.”

Elke auto staat voor een persoon
“Want elke auto staat voor een persoon, een klant. Voor wie zijn of haar auto heel veel, zo niet alles betekent. En die erop moet kunnen vertrouwen dat wij daar heel zorgvuldig, lees door en door professioneel ons aller- allerbest voor doen.”

Zoals al gezegd, het bedrijf is inmiddels een 20-koppig team. Inclusief Gerards dochter Ingrid (29) en zoon Rene (27). Oudste zoon Marc (31) is echt een buitenmens en zit dan ook in het tuinontwerp. Gerard de Wilde: “Ingrid is actief op de administratie, Rene loopt warm, zit in de testfase om op termijn mee de leiding te krijgen. Komt goed uit, want eind 2018 openen we onze nieuwbouw in Twello. Dat wordt in alles een kopie van de vestiging in Vaassen. Dus zeker ook een toonbeeld van klantvriendelijkheid.”

- Advertentie -