In 2018 gaat Kisjes Transport en Verhuur alle bedrijfsactiviteiten verplaatsen naar één nieuwe vestiging aan het Kanaal Zuid in Apeldoorn. “Dat een gezond Apeldoorns bedrijf na 114 jaar opnieuw kiest voor huisvesting in Apeldoorn is een compliment voor de gemeente. Wij zijn blij dat Kisjes in Apeldoorn blijft”, aldus wethouder Mark Sandmann.

Kisjes Transport heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in kraantransport. Op dit moment bestaat het team uit negentien personen met een vloot van vijftien moderne kraanwagens. Daarnaast is Kisjes Verhuur in 1992 gestart met de verhuur van opslagcontainers.

Afgelopen zomer ging het bedrijf op zoek naar een plek waar alle activiteiten op één locatie konden worden ondergebracht. “Kisjes is een begrip in Apeldoorn en we zitten sinds de oprichting in 1904 al aan het kanaal”, aldus directeur-eigenaar Roelof Kisjes, derde generatie in het bedrijf. “Dat we aan het Kanaal gevestigd zijn zal dus niet gaan veranderen, maar verdere ontwikkelmogelijkheden en groei van het bedrijf zijn op de “Werklust locatie” aan het Kanaal Zuid heel goed mogelijk.” (bron: gemeente Apeldoorn; foto: Kisjes Transport en Verhuur)

 

- Advertentie -