Kia Motors Nederland heeft de best presterende Kia-dealers van het afgelopen jaar benoemd tot ‘Top Dealer 2017’. Kia-dealer Van Mossel is een van deze winnende autobedrijven en ontving de bijbehorende award tijdens de Kia Dealer conferentie uit handen van Léan Verstoep, Managing Director van Kia Motors Nederland.

“Kia heeft een stabiele plaats verworven in de top 10 bestverkopende merken. Dit succes is te danken aan een modern en veelzijdig modelaanbod, de onovertroffen fabrieksgarantie van 7 jaar en een sterke dealerorganisatie,” aldus Léan Verstoep. “Binnen deze dealerorganisatie hebben tien autobedrijven zich weten te onderscheiden als best presterende automobielbedrijven en mogen zich daarom ‘Top Dealer 2017’ noemen. Onze felicitaties gaan uit naar Bas Huijzer van Kia-dealer Van Mossel en zijn medewerkers.”

Gedurende het hele jaar wordt iedere Kia-dealer objectief beoordeeld. Met name de afdelingen Verkoop en After Sales worden continu geëvalueerd. Naast de realisatie van de doelstellingen wordt vooral gekeken naar de wijze waarop service aan de klant wordt verleend, zowel bij de aanschaf van een auto, als in het traject van technische dienstverlening daarna. Kia-dealer Van Mossel heeft zich hierin weten te onderscheiden, een bewijs van kwaliteit en optimale inzet van hun medewerkers.

“Het feit dat we pas relatief kort Kia dealer zijn en nu reeds een dergelijke onderscheiding ontvangen hebben maakt mij enorm trots. Samen met mijn team doe ik er alles aan om een goede indruk achter te laten en de verwachtingen van de klant te overtreffen”, aldus Bas Huijzer, Commercieel en Operationeel Directeur van Van Mossel Kia. ‘Onze slogan luidt ‘Van Mossel biedt meer dan u verwacht’ en dit proberen we telkens weer waar te maken. Dat we ons nu dus ‘Kia Top Dealer 2017’ mogen noemen is het bewijs dat we goed bezig zijn.”

Fotobijschrift: vlnr: Michael Cole, COO Kia Motors Europe / Duk Hwa Jung, President Kia Motors NL / Huub van Jaarsveld, Vestigingsdirecteur Van Mossel Kia Zwolle / Carien Jeronimus, Vestigingsdirecteur Van Mossel Kia Apeldoorn / Bas Huijzer, Commercieel en Operationeel Directeur Van Mossel Kia /Bert van den Berg, Directeur Retail Network Kia Motors NL / Lean Verstoep, Managing Director Kia Motors NL

 

 

- Advertentie -