DANIELS HUISMAN ADVOCATEN IN DEVENTER

“We zijn stevig ingebed in de lokale netwerken en dat betekent dat we niet alleen voet aan de grond hebben, maar onze diensten ook verder kunnen gaan uitbreiden.” Dat zegt Ernst Frank Muller van Daniels Huisman Advocaten in Deventer. Muller is advocaat, partner en vestigingsleider en samen met operationeel manager Romayke Kleinlugtenbeld verantwoordelijk voor ‘Deventer’.

Daadkracht
“Wij richten ons op ondernemers en hun juridische vraagstukken. Uit ervaring weten wij dat ondernemers veel waarde hechten aan onze daadkrachtige benadering van de diverse vraagstukken. Daniels Huisman Advocaten is een vaste waarde in Oost-Nederland en we beschikken over een zeer kundig team van professionals die een berg aan ervaring meebrengen. Daarnaast zijn onze medewerkers stuk voor stuk betrokken, gespecialiseerd op veel gebieden binnen het ondernemersveld, bevlogen en komen zij beslagen ten ijs”, aldus Ernst Frank Muller.

Kwaliteit
Romayke Kleinlugtenbeld
vult aan: “We bundelen onze kennis, kracht, kunde én plezier op de drie kantoren in Almelo, Deventer en Enschede met zogenoemde praktijkgroepen. Een actieve, onderlinge samenwerking van specialisten die op een bepaald rechtsgebied samenwerken. In deze praktijkgroepen worden kennis en inzichten met elkaar gedeeld en de samenwerking versterkt. Gecombineerd met een gezamenlijke bedrijfsvoering zijn dit onze succesvolle ingrediënten om de ondernemer te laten doen wat hij het beste kan: ondernemen.”

Plezier
Daniels Huisman Advocaten gelooft daarnaast in een actieve deelname aan de lokale samenleving, in alle vestigingen is dit een fundamentele waarde. Muller: “Wij ondersteunen belangeloos een aantal maatschappelijke organisaties in de stad met juridisch advies. Zo werken wij mee aan positieve ontwikkelingen in deze historische, maar ook vernieuwende Hanzestad aan de IJssel. Het is hier prettig werken en plezier is een van onze kernwaarden.”

Kennis
Kleinlugtenbeld: “Als advocatenkantoor zijn we steeds alert op verbetering van onze eigen bedrijfsvoering en de dienstverlening naar onze doelgroep. Onze advocaten letten scherp op de jurisprudentie en actuele wetgeving en delen graag hun kennis, zodat onze cliënten daar hun voordeel mee kunnen doen. Dat doen we bijvoorbeeld door het geven van inspirerende en interactieve kennissessies, waar nieuwe ontwikkelingen op ons vakgebied worden vertaald naar de vraagstukken van ondernemers.”

No-nonsense
Daniels Huisman Advocaten beschikt over de elementen die nodig zijn om cliënten juridisch advies van de beste kwaliteit te geven. Muller: “We zijn een kantoor met een persoonlijke en assertieve benadering en opereren als raadgever, bondgenoot en vertrouwenspersoon. Dat doen we in vrijwel alle rechtsgebieden op de no-nonsense manier die zo kenmerkend is voor Daniels Huisman Advocaten: pragmatisch, efficiënt en met een concrete visie”.

- Advertentie -