Vastgoed Nederland is een markante persoonlijkheid rijker. Mr.Green, het ludieke en innovatieve hospitalityconcept van de Klarenbeekse ondernemer Sam Verwaijen, doet dit najaar zijn intrede in diverse leegstaande kantoorpanden in Apeldoorn. Mr.Green geeft het vastgoed na een grondige verbouwing een innovatieve impuls waardoor het een hernieuwde aantrekkingskracht krijgt op bedrijven. 

Mr.Green is een high service kantoor- en vergaderconcept wat bestaand vastgoed transformeert naar écht gave werkplekken. Kantoor- en vergaderlocaties waar je de lekkerste koffie drinkt, goed kan eten en gewoon graag werkt, vergadert en afspreekt. Mr.Green creëert een inspirerende en representatieve werkomgeving met hetzelfde gevoel van comfort als thuis aan de keukentafel. En daarbij hebben de kantoren en de vergaderruimtes gadgets waar menigeen weer even kind van wordt!’, aldus Verwaijen.

Mr.Green in Apeldoorn

Mr.Green is volgens Verwaijen the place to be als je op zoek bent naar een eigentijdse werkomgeving. Met het comfort van thuis, de dynamiek van een prettig lunchcafé en de rust en faciliteiten van een kantoor. Mr.Green opent vanaf dit najaar haar deuren op drie verschillende locaties in Apeldoorn. Op de Laan van het Omniversum, de Lange Amerikaweg en op de Wapenrustlaan. Elk van deze Mr.Green locaties is voorzien van een digitale receptie, een variatie aan kantoren en werkplekken, ludieke vergaderruimtes en een moderne vorm van horeca en catering. Mr.Green presenteerde zichzelf deze week voor het eerst op Buitengewoon Business, een B2B festivalbeurs voor ondernemers in de regio Stedendriehoek en heeft de ambitie om in 2019 ook andere steden in Nederland te veroveren.

Over Mr.Green
Mr.Green creëert een aantrekkelijke en vitale kantooromgeving waar werken, vergaderen en goed eten samenkomen op één locatie. Aantrekkelijk en inspirerend met werkplekken, kantoorruimtes en vergaderruimte voor zowel de ZZP’ers als multinationals. Bedrijven Pink Rocade, Brinquer, Interstance, en Medische Centrum de Veluwe zijn de eersten die van de diensten van Mr.Green gebruik gaan maken.

Ook interesse?
Mr.Green gaat graag met geïnteresseerde bedrijven in gesprek. Contact via 055-3011082 of info@mrgreen.works onder vermelding van Mr.Green Apeldoorn.

- Advertentie -