De vestigingen van Print Copy Service in Deventer en Zutphen hebben sinds maart vorig jaar een nieuwe eigenaar: Ineke Stegeman. Samen met haar vier medewerkers bedient zij bedrijven in een groot deel van de Stedendriehoek en een deel van de Achterhoek – snel, veelzijdig én creatief.

TEKST: WILMA SCHREIBER FOTOGRAFIE: EVERT VAN DE WORP

Dit jaar viert Print Copy Service zijn 20-jarig bestaan. Stegeman, eerder werkzaam als grafisch dtp’er in de regio en al elf jaar actief bij Print Copy Service Deventer, belicht de sterke punten van haar bedrijf. “We zijn snel en bieden daarnaast dezelfde afwerkingsmogelijkheden als drukkers. Denk aan het snijden en binden van producten of deze voorzien van goudfolie voor een extra feestelijk tintje”, verklaart ze. “Daarnaast kunnen klanten bij ons producten ook in kleine aantallen bestellen, zonder dat het gelijk in de papieren loopt. Dat is het voordeel van printen boven drukwerk.”

Producten laten printen in een fysieke winkel heeft nog een ander pluspunt. Stegeman: “Als je zelf je bestanden uploadt, blijven eventuele spelfouten in de tekst staan. Wij krijgen producten nog onder ogen voor ze gedrukt worden. Als we iets opvallends zien, koppelen we dit terug aan de klant. Want we willen graag achter ons product staan. Wij zijn klantgericht en denken graag met de klant mee. Uitdagingen gaan we met plezier aan.”

Veelzijdig is Print Copy Service ook: klanten kunnen er terecht voor huisstijldrukwerk, folders, menukaarten, bouwtekeningen, banners, mappen, verpakkingsmaterialen, geboortekaartjes, cursusmateriaal en stickers. “Een ander punt waar wij als bedrijf veel ervaring mee hebben, zijn producten met een luxe afwerking. Denk hierbij aan kaarten met foliedruk, gepersonaliseerd drukwerk en contour gesneden producten – je kunt het zo gek niet bedenken of wij printen het”, vertelt Stegeman. “Steeds met als doel onze klanten mooie, creatieve producten te bieden. Omdat we allround zijn, kunnen we in het hele proces meedenken over hoe ondernemers zich het beste kunnen presenteren.”

Naast de fysieke winkels heeft Print Copy Service ook een webshop en kunnen klanten uit Nederland en België via kaartenprintservice.nl zelf kaarten ontwerpen en bestellen. De komende tijd richt Stegeman zich op alle afwerkingsmogelijkheden bij het printen.

Print Copy Service Deventer
Lubeckstraat 12
7418 EC Deventer
0570-606354
info@pcsd.nl

Print Copy Service Zutphen
Gelderhorst 1d
7207 BH Zutphen
0575 570790
zutphen@pcsd.nl

www.pcsd.nl

- Advertentie -