Nomineren

Hebt u een businesspartner die u zonder meer zou aanbevelen vanwege zijn klantgerichtheid? En die uw eigen bedrijfsvoering naar een hoger plan tilt? Nomineer dit bedrijf dan voor de Sterkste Schakel Trofee 2019 van Driesteden Business!

Het is inmiddels de vijfde editie van deze jaarlijkse verkiezing van het meest klantgerichte bedrijf van de regio Stedendriehoek, Noord-Veluwe, Lochem en Raalte. Het bijzondere aan de Sterkste Schakel Trofee is dat u andere bedrijven kunt aandragen. En uiteraard is het omgekeerde ook mogelijk: dat collega-ondernemers uw bedrijf nomineren!

De Sterkste Schakel Trofee is een zoektocht naar bedrijven in de regio waar service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. En daarvoor doen wij graag een beroep op uw netwerk en ervaring. Welk bedrijf is u bijgebleven vanwege de uitstekende service? Waar stonden medewerkers altijd klaar om problemen voor u op te lossen? Als u verschillende voorbeelden kent, kunt u ook meerdere bedrijven nomineren.

Kandidaten worden allereerst uitvoerig onderzocht en beoordeeld door een onafhankelijke jury, die bestaat uit vertegenwoordigers van regiobreed opererende branche- en ondernemersorganisaties. Dit gebeurt onder meer op basis van een uitgebreide vragenlijst. Daarna bezoekt de juryadviseur de bedrijven. Alle bevindingen tezamen leiden tot de uitverkiezing van een zestal finalisten. Tijdens de Finaleavond, die voorjaar 2019 plaatsvindt, maakt de juryvoorzitter bekend welk bedrijf zich winnaar mag noemen van de Sterkste Schakel Trofee 2019.

Aanmelden van kandidaten kan per e-mail via uitgever@driestedenbusiness.nl. Dit is geheel vrijblijvend en ook voor uw kandidaat of kandidaten zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Driesteden Business biedt genomineerden de mogelijkheid gebruik te maken van een uitgebreid promotiepakket. En natuurlijk maken we van dit aansprekende netwerkevenement ook een publicitair feestje!

Op www.driestedenbusiness.nl en via de Driesteden Business app kunt u alle actuele ontwikkelingen rondom de Sterkste Schakel Trofee op de voet volgen. U vindt daar ook een eerste overzicht van de reeds genomineerde bedrijven. Staat uw kandidaat er al tussen?

 

Voorwaarden voor nominatie
Wilt u een bedrijf nomineren?
Dan gelden de volgende voorwaarden:
• Het (moeder, dochter of zuster) bedrijf moet minimaal 1 jaar actief zijn.
• Is gevestigd in één van de volgende plaatsen: Almen, Apeldoorn, Baak, Barchem, Bathmen, Beekbergen, Beemte Broekhorst, Broekland, Brummen, Colmschate, Deventer, Diepenveen, Dieren, Doornspijk, Eefde, Eerbeek, Elburg, Elspeet, Empe, Emst, Epe, Epse, Ermelo, Garderen, Geesteren, Gelselaar, Gorssel, Hall, Harde, Harderwijk, Harfsen, Heerde, Heeten, Hierden, Hoenderloo, Hoog-Soeren, Hulshorst, Joppe, Klarenbeek, Kring van Dorth, LaagSoeren, Laren, Lettele, Leuvenheim, Lieren, Lochem, Loenen, Luttenberg, Marienheem, Marle, Nieuw Heeten, Nijbroek, Nijkerk, Noordeinde, Nunspeet, Oene, Okkenbroek, Oldebroek, Olst, Putten, Raalte, Schalkhaar, Steenderen, Terwolde, Teuge, Tonden, Twello, Uddel, Ugchelen, Vaassen, Veessen, Vierakker, Vierhouten, Voorst, Vorchten, Vorden, Wapenveld, Warnsveld, Welsum, Wenum, Wezep, Wichmond, Wiesel, Wijhe, Wilp, Zutphen.

- Advertentie -