Het fullservice internetbureau Invest Online heeft Het Nieuwe Kantoor (HNK, voorheen La Tour) uitgekozen als nieuw onderkomen. Per 1 september zijn de 40 online specialisten van dit bureau gevestigd op de bovenste etage van deze Apeldoornse kantoortoren.

Invest Online bestaat inmiddels vijf jaar en was de laatste jaren gevestigd aan de Prins Willem Alexanderlaan, eveneens in Apeldoorn. De langjarige huurovereenkomst met NSI geldt voor 700 vierkante meter kantoor op maat en 20 parkeerplaatsen. “Onze klanten zitten door het hele land en dan is Apeldoorn een centrale locatie. Daarnaast komen veel medewerkers uit de regio”, verklaart directeur Bram Versteegh. “De uitstraling, gecombineerd met de faciliteiten van HNK en het feit dat wij de gehele bovenste verdieping konden huren van dit markante gebouw, gaven de doorslag.”

Het fullservice internetbureau is brancheonafhankelijk en kent daardoor een zeer divers klantenportfolio. “We kunnen bedrijven met elk online vraagstuk helpen. Voor elke discipline hebben we teams gecreëerd met echt inhoudelijk kennis. Van online marketing tot het ontwikkelen van websites. Daardoor gaan we veel dieper dan de gemiddelde online afdeling van een bedrijf”, aldus Versteegh. Onderscheidend kenmerk is volgens hem de volledige transparante werkwijze van Invest Online. “Klanten kunnen inloggen op onze software en precies zien wat wij doen. Ook kunnen ze daarmee direct communiceren met specialisten. Hierdoor krijgen klanten supersnel een goed inhoudelijk antwoord voor hun specifieke probleem.”

- Advertentie -