Gert-Jan Gerrits (links) en Michael Hayes

Onlangs hebben Michael Hayes, manager van de Nestlé babyvoedingsfabriek in Nunspeet, en Gert-Jan Gerrits, directeur van Inclusief Gresbo, de handtekening gezet onder een reeds lopende samenwerking.

Binnen deze overeenkomst werken medewerkers van Inclusief Gresbo samen met en onder leiding van Nestlé-medewerkers. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het ombouwen van de dozen waarin de blikken babyvoeding zitten. Deze dozen worden voorzien van een QR-code waardoor via track & trace niet alleen de blikken te traceren zijn, maar ook de dozen. Daarnaast worden diverse controlewerkzaamheden uitgevoerd waaronder controle op deuken in de blikken babyvoeding.

Michael Hayes van Nestlé noemt het belangrijk om met de lokale gemeenschap van Nunspeet in contact te staan. “De samenwerking met Inclusief Gresbo is een goed voorbeeld van hoe we willen bijdragen aan de samenleving en tegelijkertijd zorgen voor het lange termijn succes van onze babyvoedingsfabriek.” Hij is goed te spreken over de medewerkers van Inclusief Gresbo: ”We zijn enorm tevreden over de snelheid en de kwaliteit die geleverd wordt. Als ik rondloop door de fabriek zie ik mensen die trots zijn om voor Nestlé te werken en zij dragen dat ook uit.” Gert-Jan Gerrits vult aan: “Omdat is gekozen voor Inclusief Gresbo, zijn er altijd uitwijkmogelijkheden. Moeten wij ergens bijspringen, dan is dat geen probleem.”

- Advertentie -