Glastuinbouwtoeleverancier Hortilife BV uit Twello vestigt zich op het A1 Bedrijvenpark Deventer. Het bedrijf wil in het najaar van 2018 verhuizen naar een duurzaam pand op een kavel van circa 7.100 vierkante meter.

“We zitten in Twello op zich prima. Er is alleen voor ons geen geschikte ruimte voor uitbreiding met nieuwbouw. Dus moeten we uitwijken. A1 Bedrijvenpark Deventer is voor ons het beste alternatief. De bereikbaarheid en ligging direct naast de A1 zijn ideaal” vertelt Adrie Daanen, directeur van Hortilife. “Innovatie en duurzaamheid zijn heel belangrijk voor ons. Dat geldt voor onze hightech producten, en de voor ons nieuw te bouwen vestiging.  Ook op dat vlak voelen we ons helemaal thuis op A1 Bedrijvenpark Deventer.”

Hortilife levert kasconstructies, verwarmings- en irrigatiesystemen en allerlei materialen voor de glastuinbouw. Alle systemen worden in eigen beheer ontworpen en geëngineerd. Het bedrijf heeft 20 medewerkers en zelfstandige partnerbedrijven in Rusland, Wit-Rusland, Oekraïne, Kazachstan en de Baltische staten. (bron: a1bedrijvenparkdeventer.nl, foto: Hortilife)

- Advertentie -