Het Postillion verwelkomt De Netwerkvloer in Deventer

De zomertijd is ingegaan en het duurt niet lang meer voordat het Postillion Hotel in Deventer haar deuren opent voor De Netwerkvloer. Op 19 april is er op deze prachtige locatie een groot zakelijk netwerk evenement waar ondernemers zaken doen in de hoogste netwerkversnelling.
Bent u ondernemer en heeft u een mooi zakelijk netwerk? De Netwerkvloer faciliteert hierin zodat u, samen met uw zakelijke connecties, uw netwerk kunt uitbreiden. Op een strak vormgegeven beursvloer zijn exposanten in de gelegenheid om hun bedrijf te presenteren in een uniform geheel. ‘Iedereen is gelijk’ is het idee achter De Netwerkvloer. Heeft u een klein bedrijf of bent u directeur van een groot bedrijf? Iedereen is welkom omdat het bij samenwerken niet uitmaakt hoe groot het bedrijf is maar wat ondernemers voor elkaar kunnen betekenen.
Ondertussen werkt De Netwerkvloer ook hard aan het volgende Event bij de Golfclub in Zwolle op 28 juni a.s. Dit belooft een echt Zwols Spektakel te worden met zeer verrassende elementen!
Zoals Johan Cruyff zei: “Ik heb geen geheim voor succes. Gewoon je best doen, iets leuk vinden en goede mensen om je heen verzamelen. Want alleen kan je niks en met zijn allen kun je alles!”
19 april 2016 | De Netwerkvloer | Postillion Hotel Deventer
www.denetwerkvloer.nl

- Advertentie -