Online verkopers behalen vaak 30% of meer van hun omzet in de laatste 2 maanden van het jaar. Het behoeft geen uitleg dat dit te maken heeft met de feestdagen. Er is alleen een voorwaarde: Je moet goed voorbereid zijn. Heel goed. Anders mis je de boot en loop je vele orders mis. Zonde!

Online gevonden worden
Veel online verkopers besluiten om, naast hun webshop, ook te verkopen op grote marketplaces, zoals Bol of Amazon. Dat is een goed idee, want de meeste klanten kopen online het liefst via de bekende wegen. Logisch. Als je een cadeautje koopt, doe je dat bij voorkeur via de bekende – en betrouwbare – marketplaces.

Zo geregeld …
Zorg er dus voor dat jouw assortiment ook beschikbaar is via de online reuzen. Dat klinkt eenvoudig; verkopen op bekende marketplaces. Een account aanmaken, beeldmateriaal uploaden, tekst erbij en klaar. Zo werkt het helaas niet. Zodra je aan de slag gaat met verkopen op o.a. Bol.com, moet je aan vele eisen voldoen – en blijven voldoen – om echt succesvol online te verkopen. Voldoe je niet aan die eisen? Dan is de kans groot dat je niet meer mag verkopen. Of dat jouw producten op de allerlaatste zoekpagina’s staan. Je loopt je klanten mis! En dat terwijl jouw producten – in vergelijking met die van concurrenten – misschien wel voordeliger zijn, sneller geleverd worden of voorzien zijn van een extraatje.

Shinen in de online etalage
Schakel daarom PlazaSupport in. Wij zorgen ervoor dat jij binnen twee weken staat te shinen in de online etalage van de grote marketplaces. We begeleiden het hele proces van online verkopen en zorgen ervoor dat je écht succesvol online gaat verkopen. Wij bieden elke online verkoper – groot of klein – ons totaalpakket aan. Hiermee word jij totaal ontzorgd en ga je knallen.

Ook binnen twee weken helemaal klaar zijn om succesvol te verkopen voor de feestdagen? Neem vrijblijvend contact op met PlazaSupport!
info@plazasupport.nl – 0570 83 09 93

Of kijk op www.plazasupport.nl en ontdek alle voordelen van het totaalpakket om succesvol online te verkopen.

- Advertentie -