Green.DNA is al twintig jaar een actieve en in het oog springende partij in de vergader- en eventbranche. Met een eigen(wijze) visie op duurzaamheid, innovatie en gastvrijheid organiseert en faciliteert Green.DNA bijzondere events, catering en vergaderingen voor de Nederlandse corporate top 100 op hun locaties Het Glazen Huis, Veerkracht, Innovatiekracht en Mr.Green.

Groen, de rode draad bij Green.DNA. Enerzijds door de groene omgeving waarin de organisatie haar activiteiten huisvest, anderzijds door de link met vernieuwing, innovatie, bewuste keuzes, constante groei en ontwikkeling. Vader Verwaijen opende 22 jaar geleden vergaderlocatie Het Glazen Huis, in een voormalige bloemenkas in Klarenbeek, en introduceerde tegelijkertijd de training ‘Span of control’ (het mennen van paarden als leiderschapsinstrument). Anno 2019 telt Green.DNA twee evenementenlocaties plus diverse hippe vergaderlocaties, gedreven door een enthousiast team van bijna vijftig medewerkers en de ondernemende geest van zoon Sam Verwaijen. “Gastvrijheid en vernieuwend denken zit in ons DNA en het is onze missie onze gasten iedere keer weer te verrassen met een bijzondere beleving. Of dat nu is tijdens een rondleiding, event, vergadering of bij een spontane ontmoeting gedurende je werkdag aan de bar van Mr.Green’, aldus Sam Verwaijen.

Want een beleving en inspirerend is een kennismaking met Green.DNA zeker. Naast de gastvrije vergader- en evenementenlocaties waar je jezelf direct op je gemak voelt, stimuleert de verfrissende, tegendraadse kijk op events, vergaderen en catering ook om zelf kritisch te kijken naar eigen denken en te doen. Zo staan de veelbesproken thema’s duurzaamheid, innovatie, vitaliteit en ondernemerschap bij Green.DNA centraal in vele anekdotes en verhalen. “Deze onderwerpen zijn de rode draad in de ontwikkeling van ons bedrijf en onze lessons learned delen we graag. Het is een ludiek en tegendraads verhaal, over uit noodzaak geboren creativiteit, duurzame ontwikkeling en de juiste keuzes maken voor je bedrijf en persoonlijke effectiviteit.”

Door het verhaal te delen en te luisteren naar de uitdagingen van de bedrijven die te gast zijn, ontstaan de mooiste ideeën. “Zo is ook de ontwikkeling van Mr.Green geboren uit een gesprek over huisvesting, duurzame inzetbaarheid en vitale medewerkers. Dat zaadje is langzaam gaan groeien en nu staan we hier. De place to be als het gaat om een gastvrije, inspirerende locatie om te werken, lunchen en vergaderen. Met het comfort van thuis, de vibe van een fijn lunchcafé en de nieuwste hightech kantoorfaciliteiten binnen handbereik! Dat is toch gewoon mooi? Zo geven we iedere dag een inspiratie- en energieboost aan de ondernemers, zzp’ers en bedrijven die bij ons te gast zijn!”

Green.DNA
Oudhuizerstraat 31
7382 BS Klarenbeek
055-3011082
www.green-dna.nl

- Advertentie -