In het verlengde van de intelligente lockdown, zal 1,5 meter afstand houden voorlopig nog de norm blijven in het “nieuwe normaal”. Dit speelt nu al voor winkelgebieden en stadscentra. En hopelijk binnen afzienbare tijd ook weer voor horeca en evenementen. Het Event Safety Institute biedt een gratis eLearning voor iedereen die zich wil voorbereiden op de anderhalve-meter-norm.

Anderhalve meter afstand houden is moeilijk als dat op een plaats is waar veel mensen komen. Zeker als zij daar door elkaar heen lopen en de verleiding groot is om dichter op elkaar te gaan staan. Denk bijvoorbeeld aan drukke plaatsen zoals congreslocaties, poppodia, winkelcentra, musea, stations en festivals. Juist voor dat soort plaatsen biedt crowd management oplossingen.

Het Event Safety Institute wil bijdragen aan de heropstart van de samenleving en biedt daarom nu een gratis eLearning over ‘Crowd Management in de 1,5 metersamenleving’ aan. Deze online cursus biedt een goede basis en is voor bijna alle drukke plaatsen bruikbaar en daardoor een aanrader. De e-learning is hier te vinden.

Event Safety Institute (ESI) is het onafhankelijke expertisecentrum voor veiligheid, mobiliteit, crowd management en evenementenbeleid. ESI is partner voor event professionals en overheden. U kunt bij ESI terecht voor onderzoek, advies en trainingen. ESI baseert haar dienstverlening op bewezen inzichten en praktische kennis. Meer informatie is te vinden op www.eventsafetyinstitute.nl.

Naast Crowd Management in de 1,5 metersamenleving werkt ESI momenteel ook aan andere online cursussen als: Crowd management (de basis), het Besluit BGBOP en RISKOM. Hierover volgt binnenkort meer op de website.

- Advertentie -