Heeft u een businesspartner die u zonder meer zou aanbevelen vanwege zijn klantgerichtheid? En die uw eigen bedrijfsvoering naar een hoger plan tilt? Nomineer dit bedrijf dan voor de Sterkste Schakel Trofee 2020!

Het is inmiddels de zesde uitreiking van deze jaarlijkse verkiezing van het meest klantgerichte bedrijf van de regio Stedendriehoek, Noord-Veluwe, Lochem en Raalte. Het bijzondere aan de Sterkste Schakel Trofee is dat u andere bedrijven kunt aandragen. En uiteraard is het omgekeerde ook mogelijk: dat collega-ondernemers uw bedrijf nomineren!

De Sterkste Schakel Trofee is een zoektocht naar bedrijven in de regio waar service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. En daarvoor doen wij graag een beroep op uw netwerk en ervaring. Welk bedrijf is u bijgebleven vanwege de uitstekende service? Waar stonden medewerkers altijd klaar om problemen voor u op te lossen? Als u verschillende voorbeelden kent, kunt u ook meerdere bedrijven nomineren.

Kandidaten worden allereerst uitvoerig onderzocht en beoordeeld door een onafhankelijke jury, die bestaat uit vertegenwoordigers van regiobreed opererende branche- en ondernemersorganisaties. Dit gebeurt onder meer op basis van een uitgebreide vragenlijst. Tijdens de Finaleavond, die voorjaar 2020 plaatsvindt, maakt de juryvoorzitter bekend welk bedrijf zich winnaar mag noemen van de Sterkste Schakel Trofee 2020.

Aanmelden van kandidaten kan via de site:  https://driestedenbusiness.nl/de-sterkste-schakel/kandidaat-aanmelden/

En natuurlijk maken we van dit aansprekende netwerkevenement ook een publicitair feestje!

Op www.driestedenbusiness.nl en via de Driesteden Business app kunt u alle actuele ontwikkelingen rondom de Sterkste Schakel Trofee op de voet volgen.

- Advertentie -