Koffie is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en we drinken het graag en als het even kan overal. Thuis natuurlijk, maar vaker nog op het werk. Koffie staat synoniem voor gezelligheid en gastvrijheid. Maar ook helpt het je beter te presteren en scherp te blijven. En een goede kop koffie leidt tot meer werklust! Zeker als je kunt kiezen uit verschillende smaken en elk koffiemoment iets extra’s krijgt. Cappuccino, espresso, Wiener melange of latte macchiato. Fortune Coffee anticipeert al jaren op die behoefte en niet alleen met de lekkerste koffie voor op het werk, maar ook met een automatenlijn, waarmee die heerlijke kop koffie in tal van variaties snel en eenvoudig te bereiden is.

Fortune Coffee werkt volgens een franchiseformule met 29 zelfstandige ondernemers die altijd dicht bij hun klanten zitten. Voor de regio Stedendriehoek zijn dat de ondernemers van Fortune regio Achterhoek, Salland, Zwolle en Wageningen- Veluwe. Iedere Fortune ondernemer is verantwoordelijk voor het gehele traject van advies, installatie, service en onderhoud aan de koffieautomaten en periodieke levering van ingrediënten. Zo garanderen wij de persoonlijke betrokkenheid bij onze klanten en kunnen we snelle service verlenen. Met één handdruk doen wij 5 beloftes. Hiermee garanderen wij kwaliteit en eerlijkheid in producten en de beste service:

1. Eén contactpersoon, altijd dichtbij
Voor vragen, bestellingen, service, onderhoud en bij eventuele storingen, bel je jouw Fortune-adviseur. Deze expert in koffie zit vlakbij en kent jou, jouw bedrijf en jouw voorkeuren. Zo heb je snel nieuwe koffie en regel je alles rechtstreeks met dezelfde persoon. Koffie, automaten, ingrediënten en service onder één dak.

2. Persoonlijke relatie met een glimlach
Een persoonlijke relatie vinden wij net zo belangrijk als goede koffie. Natuurlijk altijd met een glimlach. Mensen verbinden en organisaties helpen groeien, dat is onze missie. En koffie helpt daarbij. Heldere afspraken en eerlijk advies is waar wij voor staan. Ons woord is ons woord en daar mag je ons aan houden.

3. Kwaliteit in koffie, koffieautomaten en natuurlijk service
Kwaliteit staat centraal in alles wat we doen. We produceren de meeste koffieautomaten zelf en selecteren alleen producten van uitstekende kwaliteit. Onze koffie wordt speciaal voor ons gebrand. Maar het belangrijkste is de persoonlijke en snelle service. Want ook dát is kwaliteit. Wij bieden 60 maanden gratis service en onderhoud bij de aankoop van een koffieautomaat en afname van onze ingrediënten. Is er toch een storing? Dan lossen we die binnen 1 werkdag op, of we leveren tijdelijk een vervangende koffieautomaat.

4. MVO geeft ons richting Maatschappelijk
Verantwoord Ondernemen (MVO) zit bij ons in het ondernemers-DNA. Om te kunnen genieten van goede koffie, moet je ook zeker weten dat deze eerlijk tot stand gekomen is, zonder onnodige belasting van het milieu of uitbuiting van mensen. Sinds 2010 ondersteunen we het Uganda Child Care Foundation koffieproject om gezinnen in Oeganda weer in hun eigen levensonderhoud te laten voorzien.

5. Meer dan alleen koffie
Onze passie gaat verder dan alleen koffie. Wij bieden altijd meer voor hetzelfde, of hetzelfde voor minder. En vanuit die passie zetten we ons in om met koffie mensen te verbinden. Dat inspireert ons en geeft elke dag weer de energie om net dat beetje extra te doen voor onze relaties.

Maak kennis met de nieuwe Passio automaten!
De Passio Solo en de Passio Maestro zijn de nieuwste automaten van Fortune Coffee. Ze zijn uitgerust met een nieuw design, dat helemaal past bij de huidige tijd. De ingebouwde Fortune Connect maakt dat deze twee koffieautomaten voorbereid zijn op de nieuwste technologieën om in de toekomst de mogelijkheden van deze apparaten uit te breiden. Als het donker wordt, gaan de koffieautomaten, die nog energiezuiniger zijn (A+), vanzelf in de ECO-mode. Ook wordt de koffie nog nauwkeuriger gedoseerd.

De Passio Solo heeft een eigentijdse draaiknop en een eenvoudige bediening. Een informatieve led-ring geeft weer in hoeverre je koffie gereed is, maar geeft ook aan wanneer hulp gewenst is.

Een full colour touchscreen is kenmerkend voor de Passio Maestro, die tevens is voorzien van een aanpasbaar keuzemenu. Het is met deze koffieautomaat mogelijk om de dranksterkte en de hoeveelheid suiker en/ of melk te regelen. De koffieautomaten zijn in zes hippe kleuren te verkrijgen, of zelfs helemaal te personaliseren met een eigen ontwerp of logo.

Kijk voor meer informatie op fortune.nl of bel voor een afspraak met de Fortune ondernemer bij jou in de buurt!

- Advertentie -