Music Support (Ermelo, Harderwijk) is gespecialiseerd in de verhuur van professionele apparatuur die perfect past bij feestjes, zakelijke bijeenkomsten en grootschalig evenementen. Desgewenst biedt Music Support assistentie van een geluidstechnicus en/of een lichttechnicus. Die hoofdactiviteit staat nu even op de pauzestand, nu alle bijeenkomsten en evenementen voorlopig zijn afgelast of uitgesteld. 

Daarom richt eigenaar Edwin Dijkens zich nu voornamelijk op de andere diensten en activiteiten van zijn bedrijf. “Wij repareren audio-, licht-, en videoapparatuur (zowel professioneel als hifi) en wij maken bekabeling op maat. Klanten kunnen bij ons ook terecht voor advies over de mogelijkheden voor activiteiten die in de toekomst liggen. Wij helpen tevens organisaties, ondernemers en anderen die overwegen om zelf professionele apparatuur aan te schaffen. De apparatuur en accessoires die wij leveren, zijn te vinden op onze webshop op www.musicsupport.nl.

Transport en livestreaming
Daarnaast beschikt Music Support over een Mercedes Sprinter bakwagen en een Mercedes Citan bestelwagen. “Die kunnen nu ingezet worden voor allerlei transport- en koeriersdiensten. Verder hebben we een eenpersoons hoogwerker die gehuurd kan worden voor bijvoorbeeld onderhouds- of schilderwerkzaamheden.”

Nu bijeenkomsten even niet mogelijk zijn, ondersteunt Music Support activiteiten zoals livestreaming of opnamen op locatie, zoals kerkdiensten, plechtigheden, online onderwijs en online seminars.

Jubileum
Het bedrijf van Edwin Dijkens bestaat vijfentwintig jaar. “Ik had me het jubileum heel anders voorgesteld,” besluit hij. “Maar ja, het zijn voor iedereen ingewikkelde tijden. We zullen er met elkaar het beste van moeten maken en daarvoor zijn nu eenmaal aanpassingen nodig. Stilzitten is voor mij geen optie.”

- Advertentie -