Wat in 2014 als een kleine noodgreep en een grote gok begon, groeide in vijf jaar tijd uit tot een enorm succes. Gedragen door het enthousiasme van zijn klanten en grootgebracht door positieve mond-tot-mond reclame, viert Automakelaar Jolink in maart zijn eerste jubileumfeest vanwege het vijfjarig bestaan.

‘En dat had niemand kunnen bedenken, zelfs eigenaar Jan-Willem Jolink niet. Maar Automakelaar Jolink bleek een uniek concept in de autowereld, waarbij onafhankelijk advies en persoonlijke begeleiding bij de aanschaf of verkoop van een auto de succesfactoren zijn. “Zonder winstoogmerk en oprecht in het belang van de klant”, legt Jan-Willem Jolink desgevraagd uit. “Vele particuliere en zakelijke klanten hebben inmiddels mogen profiteren van de inzet van Automakelaar Jolink. En door de onverdeeld positieve ervaringen, komen er ook al vele herhalingsopdrachten.”

Felicitaties vanwege het vijfjarige jubileum ontvangt Automakelaar Jolink het liefst in de vorm van een donatie voor het Prinses Beatrix Spierfonds, dat door de automakelaar wordt gesteund. Met in het bijzonder aandacht voor de 49-jarige Richard uit Deventer, die sinds zijn 27e aan de progressieve en ongeneeslijke spierziekte PLS/HSP lijdt. Hij spaart al jaren voor een bezoek aan een Oostenrijks kuuroord….

- Advertentie -