De kracht van een relatiegeschenk
Relatiegeschenken worden nog steeds geapprecieerd en is de ideale manier om in contact te blijven of het blijvend contact te verstevigen. Relatiegeschenken drukken een vorm van respect uit naar diegene die je niet wil verliezen als contactpersoon. Het versterkt de klantrelatie en heeft grote invloed op het aankoopgedrag.

Relatiegeschenken: een vorm van marketing
Leuk relatiegeschenken van Topgiving.nl geven is een slimme vorm van marketing. Door het effectief inzetten, kan een relatiegeschenk een goed promotiemiddel zijn voor jouw bedrijf. Het brengt je firma nog eens extra onder de aandacht en het wederzijdse respect groeit. Dit kan resulteren in trouwe klanten en tevreden medewerkers.

Kies een duidelijk doel
Met een geschenk te geven breng je je bedrijf nog eens extra onder de aandacht van je contactpersonen en klantrelaties. Let wel op of het geschenk in je marketingplan past. Het vooraf bepalen van een duidelijk doel is daarom erg belangrijk. Bepaal van tevoren wie het geschenk krijgt, welke waarde het cadeau heeft, hoe origineel het cadeau moet zijn en wanneer je het gaat geven.

Een relatiegeschenk brengt meer op dan publiciteit
Het geven van relatiegeschenken brengt op lange termijn meer promo dan de gewone media of andere campagnes. Daarnaast zorgt een geschenk om de bestaande relaties intact te houden en heeft dit op lange termijn een positieve impact op jouw contacten.

Verschillende soorten geschenken
Vandaag de dag zijn er ontzettend veel verschillende soorten geschenken om uit te kiezen. Kant-en-klare geschenkpakketten tot gepersonaliseerde artikelen. Hoe origineel wil je het hebben en welk budget heb jij beschikbaar?

Een usb-stick, telefoonhoesje, beker of pennen staan hoog genoteerd in de ranglijst van relatiegeschenken, maar heel origineel is het niet. Heb je meer budget te besteden, dan kan een custom made artikel met jouw bedrijfslogo of slogan een mooi alternatief zijn. Door nieuwe technieken en drukwerken is bijna alles mogelijk. Houd er wel rekening mee om dit op tijd te regelen. Afhankelijk van de gewenste volumes, kan dit een langere levertijd met zich meebrengen.

Digitale geschenken zoals een screensaver of een spelletje blijken het ook goed te doen om je bedrijf nog eens extra onder de aandacht te brengen.

- Advertentie -