Wilt u als ondernemer werkgelegenheid bieden aan werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt? En daarmee optimaal gebruik maken van de diversiteit en talenten van mensen? Dan nodigt EEGA u van harte uit voor de themadag ‘Inclusief ondernemen’ op 29 september in de Schouwburg in Deventer.

EEGA is gespecialiseerd in het begeleiden van jongeren met een (arbeids)handicap bij het zo veel mogelijk zelfstandig verkrijgen en behouden van een reguliere betaalde baan. “Als een ondernemer anders leert kijken naar de werkzaamheden en taken in zijn bedrijf en hij die op een bepaalde manier inricht, kunnen mensen met een arbeidsbeperking die prima uitvoeren. Niet elke functie vergt immers een schaap met vijf poten”, aldus Albert Bakhuis, werkmeester bij EEGA en organisator van de themadag.

Tijdens de themadag wordt ingegaan op het anders organiseren van werkprocessen en hoe dit kan leiden tot sociale én bedrijfseconomische winst. Op het programma staan onder meer een inleiding door gedeputeerde Eddy van Hijum, een paneldiscussie en workshops. Na een borrel en buffet wordt de themadag afgesloten met de theatervoorstelling ‘Scherven brengen geluk’ van Marc de Hond. Meer informatie en aanmelden op www.eega.nl/themadag.

- Advertentie -