HARBERS TRUCKS:

Harbers Trucks is een fullservice bedrijfswagendealer voor Volvo en Renault. Vanuit vestigingen in Apeldoorn, Harderwijk, Barneveld (hoofdkantoor), Duiven en Veenendaal bedienen Jan-Reint (commercieel directeur) en Maarten (aftersales/operationeel directeur) Harbers en hun 130 personeelsleden klanten in de hele regio. De dienstverlening loopt uiteen van reparatie & onderhoud van vrachtwagens en getrokken materieel, schadeherstel, carrosseriewerkzaamheden tot verhuur en leasing. “In feite het complete pakket om het beroepsgoederenvervoer volledig te ontzorgen.”

Harbers Trucks werd in 1998 opgericht door vader Harbers en wordt momenteel gerund door beide zoons. Het is een echt familiebedrijf en dat tekent de sfeer. “De lijnen met de klant zijn kort. Wij bieden hun een warm welkom en ons personeel zet net dat stapje extra. Iedereen heeft diesel in het bloed en denkt oplossingsgericht mee met de klant”, aldus Harbers. “Daarnaast zetten wij hoog in op efficiënt werken en korte doorlooptijden in de werkplaats. We hebben hiervoor geïnvesteerd in goede mensen, eigen opleidingen voor monteurs in combinatie met de BBL en een goed geoutilleerde werkplaats met het nieuwste instrumentarium. Daardoor zijn we niet de goedkoopste, maar wel de efficiëntste, wat uiteindelijk resulteert in een lagere total cost of ownership per voertuig.” Ook voor reparatie- en onderhoudscontracten voor trucks en getrokken materieel kunnen klanten bij Harbers Trucks terecht. “Bij een bepaalde looptijd en kilometrage per jaar betaalt de klant een vast bedrag per kilometer. Zo weet hij precies waar hij aan toe is qua kosten, ongeacht welke reparaties nodig zijn. Kosten die eerder variabel waren, staan dan vast. Zo’n 35 procent van alle trucks die we verkopen, zijn inclusief zo’n contract. Dit biedt de klant zekerheid en voor ons is het een stukje klantenbinding”, verklaart Harbers.

Brandstofverbruik is een hot item in de transportwereld. Harbers Trucks biedt klanten daarom Dynafleet, een fleet management systeem om het brandstofverbruik te monitoren en zo laag mogelijk te houden. “Hiermee kan de klant live het voertuig tracken en ook hoe de chauffeur ermee omgaat qua cruisecontrol, remmerij, etc. Zo komt aan het licht waar nog winst te behalen is”, zegt Harbers, die tot slot het belang van goed en betrokken personeel benadrukt. “Je kunt nog zulke goede panden, werkplaatsen en instrumenten hebben, maar je mensen zorgen ervoor dat de klant koning is. Dat is de basis, de rest volgt vanzelf.”

Harbers Trucks
Ecofactorij 1
7325 WC Apeldoorn
055-3694210
www.harberstrucks.nl

 

- Advertentie -