Deventrade genomineerd voor Sterkste Schakel 2017

Deventrade BV is een Deventer familiebedrijf dat in 1985 is opgericht en nu wordt gerund door de tweede generatie. Onder deze toegewijde leiding is Deventrade uitgegroeid tot één van de toonaangevende sportbedrijven van de Benelux. Met verscheidene sportmerken en aanwezigheid in meer dan 700 sportspeciaalzaken is Deventrade als geen ander nauw betrokken bij sportend Nederland.

Onze sportkleding- en accessoireportfolio omvat diverse merken en is in te zetten voor teamsporten als voetbal, hockey, volleybal, handbal, etc. Denk aan Eredivisieclubs die in ons merk hummel spelen, hockeyclubs op het hoogste niveau die Reece Australia dragen en ons ballenmerk Derbystar dat Official Supplier is van de Eredivisie en de Jupiler league. Maar ook voor individuele sporten als running, cycling en fitness heeft Deventrade een uitgebalanceerd aanbod.

Ook buiten Nederland slaat Deventrade haar vleugels uit. Via dochterondernemingen leveren we rechtstreeks aan 4.000 sportzaken in Duitsland, Oostenrijk, Engeland, Zweden en België. Daarnaast distribueert Deventrade via importeurs naar o.a. Ierland, Finland, Australië, Zwitserland, Noorwegen, IJsland en Cyprus.

De sleutel van het succes ligt in de ruime en brede voorraden, de technisch hoogwaardige kwaliteit en het uitstekende logistieke apparaat. De uitgebreide teamcollecties zijn in vele clubkleurcombinaties direct uit voorraad leverbaar, met een scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Sinds de oprichting staat Deventrade bekend als teamwearspecialist en als partij die nauw samenwerkt met haar detaillisten. Wij zijn een betrouwbare, innoverende en meedenkende partner. Om in samenwerking met de detaillist de veranderende markt te kunnen bedienen, zijn zowel online als offline verschillende tools ontwikkeld.

In 2012 heeft Deventrade in Deventer een nieuw bedrijfspand gebouwd met 13.500 m2 magazijn- en expeditieruimte en 3.000 m2 kantoorruimte, inclusief Experience Center en showroom. Wij komen graag met u in contact. Voor meer informatie kunt u de websites van onze merken bezoeken door te klikken op onderstaande logo’s. En natuurlijk staan wij u graag te woord. U kunt Deventrade BV direct bereiken op 0570-665366 of u kunt een e-mail sturen naar info@deventrade.com.

- Advertentie -