BURO DE EIJK EN EIJKELBOOM

Buro de Eijk en Eijkelboom, zusterondernemingen binnen de De Eijk Groep, bedienen klanten bij het inrichten, onderhouden en managen van terreinen en (openbare) buitenruimten in de breedste zin van het woord. De combinatie van onafhankelijk adviesbureau en kwalitatief hoogstaand uitvoeringsbedrijf biedt klanten belangrijke meerwaarde.

Beide Apeldoornse bedrijven werken onder meer voor bedrijven, woningbouwverenigingen, vastgoedontwikkelaars en instellingen. “Wij nemen de verantwoordelijkheid van gevel tot gevel en van hekwerk tot hekwerk, zodat klanten zich kunnen richten op hun corebusiness”, aldus Arnold Pasman, bedrijfsleider bij Eijkelboom, dat optreedt als uitvoerende partij van aanleg, onderhoud en renovatie. Buro de Eijk houdt zich met name bezig met de beleidsmatige en advieskant. “In combinatie met de praktische ervaring kunnen we onze klanten voorstellen doen voor het slimmer inrichten van hun terrein om dit zo goed mogelijk te laten functioneren”, verklaart bedrijfsleider Herman Arentsen.

Ondernemers beseffen niet altijd dat hun terrein economische waarde heeft en zien het onderhoud ervan nogal eens als een noodzakelijk kwaad. “Het kan echter ook geld opleveren, denk aan een hogere prijs voor je pand en een positieve beleving van klanten en medewerkers. Mooie planten komen toch heel anders over dan een onverzorgd beeld”, stelt Pasman. Een kwaliteitstoets en een onderhoudsplan zorgen voor structuur. “Dan kom je niet voor verrassingen te staan, zoals een verzakte parkeerplaats, en voorkom je pieken in je uitgaven. Ad hoc problemen oplossen kost veel meer geld”, vult Arentsen aan. “Stel, de waterafvoer van bijvoorbeeld het parkeerterrein is niet goed. Dan hebben je bezoekers natte voeten en het is ook niet goed voor de uitstraling van je bedrijf. Het is tenslotte toch het visitekaartje. Wij bedenken daar slimme oplossingen voor en kunnen ook rapporteren over de kwaliteit van het terrein.” Vervolgens zorgen de vijftig medewerkers van Eijkelboom ervoor dat de werkzaamheden conform advies en planning worden gerealiseerd.

Met het onderhoud van het terrein kunnen ondernemers bovendien aandacht geven aan duurzaamheid en MVO. “Denk aan maatregelen om verdroging tegen te gaan door hemelwater niet op het riool te lozen maar op het eigen terrein in de grond te laten infiltreren: een goede duurzame maatregel”, stelt Pasman. Daarnaast kunnen bedrijven met het onderhoud van hun terrein bijdragen aan hun SROI(Social Return on Investment)-doelstellingen. “Wij zijn een erkend leer-werkbedrijf en zetten mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt breed in voor onze werkzaamheden.”

 

Eijkelboom                                       Buro de Eijk
Gladsaxe 14                                      Gladsaxe 14
7327 JZ Apeldoorn                         7327 JZ Apeldoorn
055-5415222                                    055-5415222
a.pasman@eijkelboom.nl             h.arentsen@burodeeijk.nl
www.eijkelboom.nl                        www.burodeeijk.nl

- Advertentie -