SLIGRO APELDOORN

Donderdag 11 april heropende de compleet vernieuwde vestiging van Sligro Apeldoorn aan Stadhoudersmolenweg 49. De voorbije maanden is hard gewerkt om alle afdelingen gefaseerd te verbouwen naar de nieuwe stijl, Sligro 3.0”, vertelt vestigingsdirecteur Oskar van Zuiden.

“Met 4000 m2 vloeroppervlakte is Sligro Apeldoorn een welkome uitvalsbasis voor de vele campings, recreatiebedrijven, cafetaria’s en café-restaurants die de Veluwe herbergt. Ons food en non-food assortiment is hier perfect op afgestemd. Ons vijftien man sterke team van enthousiaste foodprofessionals beschikt over veel ervaring en een servicegerichte instelling. Zij ontvangen je in een persoonlijke sfeer en zorgen dat je je welkom voelt. Allen zijn hier al ten minste tien jaar in dienst. Veel van onze klanten kennen wij bij naam. Niet voor niets is Sligro dé ontmoetingsplek voor horeca en MKB. Wij zijn zelfs de grootste foodleverancier van Nederland!”

Het pand op industrieterrein Stadhoudersmolen is eenvoudig te bereiken via de A50 en ook parkeren is er geen probleem. “We hebben alles onder één dak: wijn (die we voor 90% zelf importeren van gerenommeerde wijnhuizen), bier, koffie & thee, kruiden, snacks, disposables, keukenbenodigdheden, horeca-apparatuur, kaas, zuivel, een basisassortiment groenten & fruit en een uitgebreid diepvries-assortiment met vlees, wild, gevogelte, vis, brood en banket”, aldus Van Zuiden. “We zijn enorm blij met onze uitgebreide vershal. En, heel belangrijk om te vermelden: alles is nu te vinden op de begane grond. Met de nieuwe 3.0 formule hebben we onze eerste verdieping laten vallen, waardoor we nu nóg klantvriendelijker zijn.”

“Alle ondernemers van Apeldoorn zouden een kijkje moeten komen nemen bij de vernieuwde Sligro Apeldoorn”, aldus Van Zuiden.“We gaan hier zelf ook actief mee aan de slag door netwerkavonden te organiseren. Essentieel in onze formule is denk ik wel, dat we met de compacte vestiging tegemoet komen aan de wens van ondernemers om snel zaken te doen; binnen een kwartier kunnen ze hier hun complete inkopen doen.”

Oskar van Zuiden:

‘Snel zaken doen; binnen een kwartier kunnen ondernemers hier hun complete inkopen doen’

Meesterkok Robert Kranenborg, die zijn roots hier in Apeldoorn heeft liggen, heropende de Apeldoornse vestiging op donderdag 11 april. De dag hing aan elkaar van culinaire hoogstandjes; kookdemonstraties, proeverijen, workshops, outdoor cooking, foodtrucks en nog veel meer. TV-koks, topchefs uit de regio waaronder Marco Koster (De Slimmerick, Epe), Ricardo Rozema (Gastrobar Base, Apeldoorn) en Gino Grassotti (Firma van Veldhuizen, Apeldoorn), leveranciers, vakspecialisten en Sligro’s beste wijnhuizen kwamen naar Apeldoorn. Angélique Schmeinck, bekend van 24Kitchen, presenteerde de dag. “Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag en willen iedereen bedanken die dit mede mogelijk hebben gemaakt. Nu is het weer tijd voor business as usual; wij zijn er helemaal klaar voor!”

- Advertentie -