Ik ben Cor Spronk. Een doorgewinterde ondernemer uit Dronten met dertig jaar ondernemerservaring. Als spreker, trainer en mentor inspireer en help ik jou als ondernemer met je uitdagingen. Mijn doel is om je (weer) op weg te helpen. Dat doe ik door te luisteren, te zijn, te voelen, te reflecteren en af te stemmen. Door niet te oordelen, maar nieuwsgierig te zijn en mijn eigen kennis en ervaring in te brengen.

Spreker en dagvoorzitter
Als ondernemer spreek ik regelmatig tijdens evenementen of treed ik op als dagvoorzitter. Daarnaast geef ik masterclasses in onderscheidend verkopen en effectieve communicatie. Tijdens mijn bijdrage creëer ik een sfeer waarbij het publiek het gevoel krijgt dat ik hen persoonlijk in de ogen kijk. Zo weet ik hen te boeien, te raken en te inspireren. Mijn troef is mijn warmte en betrokkenheid, met een vleugje avontuur en altijd enige humor en zelfspot.

Verkooptraining
Ga jij er als commerciële tijger dagelijks hard tegenaan? Ben jij ervan overtuigd dat je dé oplossing voor je klant hebt, maar blijven je verkoopresultaten achter? Of heb je het gevoel dat je niet alles uit je verkoopinspanningen haalt? Met mijn verkooptraining ga je van spelgedrag naar écht contact. Jij creëert de gunfactor en het onderscheid dat je nodig hebt om succesvol te zijn!

Mentoring
Optreden als mentor is mijn tweede natuur. Ik heb in mijn loopbaan al heel wat startende jonge ondernemers, collega’s en bevriende ondernemers bijgestaan. Mijn kracht ligt in mijn bedrijfskundige kennis, dertig jaar ondernemerservaring en het vermogen om je bij te staan op de wijze die bij jou past.

Wat mij onderscheidt, is mijn empathisch vermogen en daarvoor gebruik ik al mijn zintuigen. Ik stem me op jou af en ik reflecteer. Ik spreek geen oordeel uit, maar ben nieuwsgierig. Uiteindelijk bepaal jij wat je ermee doet en of je je wilt laten inspireren. Het enige wat jij hoeft te doen, is je openstellen.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Of heb je nog vragen? Neem dan contact met me op via 06 – 53 32 19 34 of cor@corspronk.nl

- Advertentie -