Cor Spronk uit Dronten is vorige week begonnen met een serie audio-uitzendingen voor directeur-grootaandeelhouders. Wekelijks brengt hij op maandagmorgen een podcast uit.

Ondernemer Cor Spronk zag dat zijn agenda gedurende de coronacrisis behoorlijk leeg raakte: „Tijdens deze periode werd duidelijk dat ik het beste van mijzelf kan geven aan ondernemers, aan DGA’s. Ik was al actief als mentor, spreker en dagvoorzitter, maar door nog meer focus aan te brengen, heb ik besloten mij alleen nog te richten op ondernemers, op directeur-grootaandeelhouders. Voor zowel mijn diensten als mentor, maar ook als spreker.”

Voor zijn podcasts heeft Spronk de afgelopen weken al tien ondernemers bezocht op plekken die voor hen bijzonder zijn: „Vervolgens heb ik ze het hemd van het lijf gevraagd en kwamen er eerlijke antwoorden. Wat ging er goed en waar waren er successen? Maar ook waar ging het fout of waar was het moeilijk.”

Iedereen kan zich abonneren op DE Podcast voor DGA’s op de kanalen zoals Youtube, Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify en Soundcloud.

- Advertentie -