LochemEnergie gaat verder met Greenchoice als nieuwe samenwerkingspartner en leverancier van duurzame energie voor haar leden. De coöperatie keek daarbij onder meer naar bewezen waarde, klanttevredenheid en service, tarieven en vergoedingen én naar de manier Greenchoice de organisatie kan ondersteunen bij de lokale productie van duurzame energie. De overstap is ook bedoeld om de verdere groei van LochemEnergie te stimuleren.

LochemEnergie boekt al jaren goede resultaten als het gaat om duurzame energie: de coöperatie heeft circa 800 leden en is actief in diverse lokale energieprojecten. Denk aan eigen zonneparken maar ook het aanbieden van elektrische deelauto’s. “Voor gas en stroom wil LochemEnergie haar leden een goed en duurzaam aanbod doen. Greenchoice is voor de tweede keer op rij verkozen tot beste en meest klantvriendelijke energieleverancier. Mét scherpe tarieven”, aldus Paul Stolte van LochemEnergie. “Bovendien was een deel van onze leden al klant bij Greenchoice en daar hoorden we goede geluiden over. Verder kunnen we de inzet en bijdrage van Greenchoice goed gebruiken om meer nieuwe duurzame lokale projecten te starten.”

Greenchoice gaat LochemEnergie, dat voornamelijk draait op vrijwilligers, onder meer actief ondersteunen bij leden- en klantwerving, de administratie voor huidige Lochemse Energieprojecten en nieuwe projecten in de hele gemeente  Lochem. Doel is samen de transitie naar 100% duurzame energie en een schonere wereld te versnellen. LochemEnergie is de vijftigste coöperatie die zich aansluit bij Greenchoice.

- Advertentie -