Gemak dient de ondernemer. Dat is de gedachte achter de naam van Convenient4U, een bureau dat de branding van bedrijven van a tot z verzorgt. Met een hecht team als basis worden elke maand een groot aantal projecten uitgevoerd – snel, en met oog voor detail en de uitstraling van de klant.

Inmiddels bestaat Convenient4U vijftien jaar en werkt het bureau voornamelijk voor grote merken als Sportlife, DREMEL en Lonka. Continu samen met de klant de branding in de gaten houden en ervoor zorgen dat de huisstijl vaststaat voor alle uitingen, van advertentie, nieuwsbrief tot verpakking. “Dat is belangrijk voor herkenning in de markt, je kunt niet het ene moment dit doen en het andere moment dat. Daarom werken we ook met leveranciers die kwaliteit leveren, zodat bijvoorbeeld rood altijd dezelfde kleur rood is. De buitenwereld moet een goed product zien en ervaren”, aldus directeur Tamara van Leeuwen, die in 2008 het bedrijf van haar ouders overnam. “Zelf zijn we om die reden ISO-gecertificeerd, we willen kwaliteit leveren in onze manier van werken en in de omgang met klanten.”

Vorig jaar verhuisden de zeven medewerkers van Convenient4U naar een eigen bedrijfspand in Deventer. De laatste tijd werkt het bureau ook vaker voor het mkb, waar de bewustwording van de uitstraling naar buiten lijkt te groeien. “Vaak weten ze niet goed waar te beginnen. Dan benadrukken we het belang van een eigen huisstijl, met een duidelijke logica, die herkenning oplevert in de markt. Daarbij krijgen opdrachtgevers het huisstijlhandboek dat we gemaakt hebben in eigendom. Als ze dan iets willen laten maken, weten leveranciers precies welke specificaties ze bijvoorbeeld qua kleurgebruik moeten aanhouden”, zegt Van Leeuwen. “Het is leuk om onze kennis met deze groep ondernemers te delen. Je ziet ze sprongen maken en denken: wow, er staat iets en ik heb er geen duizenden euro’s aan hoeven uitgeven.”

Dat is ook in lijn met de visie van Van Leeuwen. “Ik wil niet op prijs concurreren, maar op toegevoegde waarde. Dat is voor de klant ook prettiger, dat we als partners samen werken aan projecten. Convenient4U is de partij die je kunt bellen als je iets geregeld wilt hebben. Wij organiseren de hele productie, van tekstschrijver, fotograaf tot producent. De klant kan relaxed achteroverleunen”, zegt ze. “Het geweldige aan dit vak is hun te laten zien wat je met kleur, materialen en communicatie kunt bereiken.”

Convenient4U
Dortmundstraat 24
7419 BH Deventer
T 0570-638638
www.convenient4u.nl

- Advertentie -