ERKENNING DOOR EIGEN ZAKELIJKE RELATIES

Convenient4u uit Deventer is onlangs genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Driesteden BUSINESS.

De Sterkste Schakel verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de regio Stedendriehoek en Noord-Veluwe, wordt in 2020 alweer voor de zesde keer gehouden en heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio.
Convenient4u is juist daarom bijzonder verguld met de nominatie.

Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen.

Convenient4u houdt zicht voornamelijk bezig met Branding & Design voor diverse grote, maar ook zeker MKB bedrijven. Service en klantvriendelijkheid binnen het gehele traject vanaf opstarten tot aflevering van het product is voor Convenient4u een van de belangrijkste pijlers. Steeds sneller moet er ingesprongen worden op vragen en ontwikkelingen en het team van Convenient4u speelt hierin een belangrijke rol.

De sectoren waarin gestreden zal worden zijn Detailhandel Klein en Groot, Groothandel, Automotive, IT & Communicatie, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening Klein en Groot, Horeca, Toerisme & Recreatie en ten slotte Internationaal Zakendoen. Uit alle voordrachten worden tien sectorwinnaars (finalisten) geselecteerd.

De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven en de winnaars van voorgaande verkiezingen. De finale is in het voorjaar van 2020.

Meer informatie over Convenient4U kunt u lezen op de website: https://www.convenient4u.nl/
Meer informatie over de verkiezing kunt u lezen op de website https://driestedenbusiness.nl/de-sterkste-schakel/

- Advertentie -