De centrale vraag van de zesde editie van Green Buildings 2014: Wat betekent de circulaire economie voor organisaties en gebouwen? Green Buildings 2014 wordt op 30 oktober gehouden in De St@art in Apeldoorn. Building Holland, platform voor het Nieuwe Bouwen, en Corporate Facility Partners tekenen voor de organisatie van het congres. Mitsubishi Electric/Alklima is de hoofdsponsor van dit groene congres. 

De kern van de circulaire economie is maximaal hergebruik van producten en grondstoffen zodat de waarde die er is, ook blijft. Biologisch gebeurt dat al op grote schaal, en de technische kringloop is groeiende. Dit principe is ook toepasbaar op vastgoedgerelateerde systemen, installaties en producten: minimaal gebruik van fossiele brandstoffen en het maximaliseren van de levensduur van alle middelen is de start van circulaire gebouwen. 

Tijdens het jaarlijkse congres Green Buildings komen op 30 oktober in Apeldoorn de beslissers en beïnvloeders van gebouwen bijeen. Sprekers als Herman Wijffels, Derk Loorbach en Bas Lansdorp delen tijdens het evenement hun kennis en inspiratie op het gebied van circulaire gebouwen. 

Meer informatie over Green Buildings 2014 is te vinden op www.buildingholland.nl

- Advertentie -