AUTOVERHUUR BULTMAN

In de regio is Autoverhuur Bultman vooral bekend van het verhuren van bedrijfswagens en personenbusjes. Maar het bedrijf verzorgt ook het beheer en onderhoud van kleinzakelijke wagenparken. Voor deze werkplaatsservice kunnen klanten terecht in het eigen modern geoutilleerde garagebedrijf in Apeldoorn.

“We hebben vier monteurs en een receptionist in dienst, met een werkplaats die is voorzien van de laatste technologie. We zijn gecertificeerd om apk’s voor lichte en zware voertuigen uit te voeren, maar bijvoorbeeld ook tachograaf- en laadklepkeuringen”, aldus directeur-eigenaar Dave Bultman. Verder neemt Autoverhuur Bultman klanten ook de bandenzorg uit handen. “We beschikken over een eigen bandenmontagehoek en kunnen tevens de opslag van winterbanden en het wisselen van banden regelen. Kortom, het hele onderhoud van a tot z voor kleine wagenparken.”

Het uiteindelijke doel is klanten volledig te ontzorgen, van historie en planning tot schadeafhandeling en vervangend vervoer. “Ons eigen wagenpark telt ruim 250 bedrijfswagens, dus er is altijd een geschikt alternatief voorhanden. Klanten zitten nooit zonder vervoer en hun eigen auto wordt gewassen in onze eigen truckwasstraat”, vertelt Bultman, die wijst op de voordelen van een familiebedrijf. “Een persoonlijke benadering vinden we belangrijk. Daarnaast zijn we 24/7 bereikbaar en gaan we met zijn allen voor kwaliteit en een hoog service level.”

Autoverhuur Bultman
Zwolseweg 364
7345 AL Apeldoorn
055-5214888
apeldoorn@bultman.nl
www.bultman.nl

- Advertentie -