APELDOORN – Vanaf 27 november kunnen automobilisten ook mobiel parkeren in Apeldoorn. Mobiel parkeren zorgt voor meer parkeergemak. De automobilist betaalt niet te veel en voorkomt parkeerboetes.

Mobiel parkeren is het starten en stoppen van de parkeertijd. Dit kan op drie manieren; telefonisch, door de app te gebruiken of online. Aan het kenteken ziet de parkeercontroleur dat men mobiel parkeert. Men betaalt achteraf. De parkeerder betaalt alleen voor de werkelijk geparkeerde tijd. Na registratie op de website heeft de klant geen terugkerende abonnementskosten. De bezitter van een Yellowbrick-parkeerpas kan in meer dan 123 gemeentes van Nederland terecht op straat én bij de garages en P+R terreinen van Q-Park.

Over Yellowbrick 

Yellowbrick is een Nederlands familiebedrijf en heeft in 2006 bricken geïntroduceerd in Nederland. Particuliere en zakelijke klanten kunnen bricken op straat, bij Q-Park garages, Q-Park P+R terreinen en bij Schiphol. Sinds 2013 is bricken ook mogelijk in België. Yellowbrick werkt samen met onder andere ANWB, FBTO, Hertz, ICS, Shell en Travelcard.

 

- Advertentie -