APELDOORN – Tijden veranderen en ook uitgevers kunnen niet stil blijven zitten. Driesteden Business heeft Brainsturm gevraagd haar te adviseren over een nieuw businessmodel voor de komende jaren. Uitgangspunt daarbij was dat de missie van Driesteden BUSINESS “Ondernemers met elkaar verbinden en het informeren van het bedrijfsleven” onveranderd bleef.

Brainsturm heeft voor Driesteden BUSINESS een concept ontwikkeld waarin Driesteden BUSINESS naast een papieren uitgever ook een online uitgever is gekoppeld aan een netwerkclub met leden. Om dit alles zichtbaar te maken is een nieuwe website ontwikkeld die de kracht van het bestaande magazine combineert met de kracht van internet. Zo is bijvoorbeeld het laatste ondernemersnieuws uit de regio voortaan op www.driestedenbusiness.nl te vinden. Maar het nieuwe Driesteden BUSINESS is ook een netwerkplatform waar ondernemers zich on- en offline kunnen presenteren en met andere ondernemers in de grote regio Stedendriehoek, Noord-Veluwe, Raalte en Lochem persoonlijk kunnen netwerken.

Brainsturm is een consultancybureau gespecialiseerd in positioneringsvraagstukken. Wij brengen in kaart wat klanten willen, hoe je daar op in kunt spelen en geven praktische handvatten om beleid, aanbod en communicatie daar op aan te passen. Voor meer informatie www.brainsturm.nl

- Advertentie -