Apeldoornse ondernemer Jeroen Hulleman is, naast zijn bedrijf Werkend Talent, actief als presentator bij RTV Apeldoorn. Elke donderdag van 16.00 -18.00 uur presenteert hij live het radioprogramma “Kwestie van Ondernemen”. In dit programma gaat hij in gesprek met lokale ondernemers over hun business, drijfveren en ambities. Met ingang van april presenteert hij maandelijks een Tv-programma voor de lokale omroep Apeldoorn waarin Ondernemend Apeldoorn centraal staat. Het “Ondernemerscafé” is een businessmagazine waarin Jeroen een aantal bedrijven presenteert aan een groter publiek. Daarnaast komen ook ontwikkelingen aan bod, startups en de diverse zakelijke netwerken binnen de stadsgrenzen.

“Eén van mijn belangrijkste drijfveren is om het ondernemerschap in de mens aan te wakkeren. Ik ben zelf ondernemer en sinds enkele jaren druk om mijn business uit te bouwen. Ik ben erg trots op Apeldoorn en actief in het lokale netwerk. Ik spreek veel ondernemers en raak altijd erg geïnspireerd door de verschillende verhalen. Deze verhalen verdienen een podium. We hebben in Apeldoorn zoveel mooie bedrijven zitten. Graag geef ik deze bedrijven en ondernemers de kans om zich te presenteren aan onze dorpsgenoten.  

Het programma is een businessmagazine mét live publiek. We willen graag een inhoudelijk programma maken binnen een informele setting van een café. We hebben deze locatie gevonden bij het Koetshuis, parksociëteit Marialust. De sociëteit organiseert jaarlijks meerdere evenementen, heeft actieve leden en staat bekend als dé ontmoetingsplek voor ondernemend Apeldoorn. De perfecte uitvalsbasis voor ons programma. We zijn erg blij dat zij ons de ruimte willen geven om dit programma te kunnen maken.

We zijn nog druk op zoek naar mooie bedrijven en inspirerende verhalen. De redactie is momenteel druk bezig om de programma’s te vullen. Mochten er ondernemers zijn met een goed verhaal, verneem ik dit graag. Een unieke kans om jezelf en je bedrijf onder de aandacht te brengen.

Ik roep een ieder dan ook op om onze redactie te contacten voor tips en suggesties via ondernemerscafe@rtv-apeldoorn.nl. Momenteel staan er een aantal opnamedagen gepland en zijn we druk met de voorbereidingen om de uitzendingen te vullen. Bier, wijn, bitterballen, gezelligheid, mooie verhalen en live publiek. Ik heb er zin in!”

De toegang voor de opnames is gratis en lezers van Driesteden BUSINESS worden door middel van deze voorinformatie alvast exclusief uitgenodigd om bij de opnames aanwezig te zijn. De consumpties zijn voor eigen rekening. Na de opnames is er volop de gelegenheid om te netwerken. Inloop vanaf 16.00 uur. Start opname 16.30 uur.

Opnamedata:

Dinsdag 17 april 2018

Woensdag 23 mei 2018

Dinsdag 19 juni 2018

Locatie:

Het Koetshuis, parksociëteit Marialust

Verzetsstrijderspark 10

7316 CM Apeldoorn

Jeroen Hulleman is eigenaar van Werkend Talent. Werkend Talent is een HR adviesbureau en ondersteunt MKB ondernemers bij goed werkgeverschap. Als externe afdeling personeelszaken biedt hij bedrijven de helpende hand op allerhande vraagstukken op het gebied van in-, door- en uitstroom van personeel. Kijk voor meer info op www.werkendtalent.nl, bel 055-5332606 of e-mail info@werkendtalent.nl.

- Advertentie -