Een jaar of zes geleden nam directeur Alain van der Wildt het bedrijf over van zijn vader en voegde dit in 2018 samen met zijn eigen bedrijf in online marketing. Hierdoor werd het dienstenportfolio van Advice – strategie, conceptontwikkeling en vormgeving – uitgebreid met het bouwen van websites en online marketing, waaronder social media en search engine optimalization (SEO). “Online business, daar zag ik toekomst in. Het bood ons bedrijf de kans om verder door te groeien. Klanten kunnen nu bovendien voor het totaalpakket bij ons terecht”, verklaart hij.

Inmiddels heeft Advice tien medewerkers in dienst. Het klantenbestand van het Wijhese bureau is breed en gelijkmatig verdeeld over bedrijfsleven (mkb) en non-profitorganisaties in bijvoorbeeld het onderwijs en de zorg. Daarbij richt Advice zich met name op de regio Zwolle en de Stedendriehoek. “Er zitten zo veel mooie organisaties in deze omgeving, we hoeven echt niet op zoek naar klanten in de Randstad”, zegt Van der Wildt. “Onze opdrachtgevers zijn zowel regionaal, nationaal als internationaal actief. We proberen zo veel mogelijk over hen te weten te komen, zodat we met onze kennis een goed verhaal kunnen neerleggen.”

Het stimuleren van de creativiteit van medewerkers speelt daar een belangrijke rol in. Sinds twee jaar heeft elke Advice-medewerker een eigen ontwikkelingsbudget om zijn vaardigheden te vergroten. “Dat is van belang voor de medewerker zelf, voor zijn collega’s en voor ons bedrijf. En natuurlijk heeft ook de klant er voordeel van als onze mensen fris, scherp en efficiënt aan zijn opdracht werken”, stelt Van der Wildt. “Als mensen goed in hun vel zitten, komen ze tot de beste ideeën.” De jaarlijkse ‘werksafari’, een verrassend uitje met het hele bedrijf, biedt medewerkers eveneens nieuwe inspiratie.

In elke opdracht, klein of groot, staat impact creëren centraal. “Het is onze ambitie om met ons team onze klanten in staat te stellen hun doelstellingen te realiseren. Dat vergt een doordachte strategie, een heldere boodschap en creatieve uitwerkingen”, aldus Van der Wildt. “We verbinden off- en online marketing met elkaar; onze klant krijgt het beste van twee werelden. En hierdoor het gewenste resultaat.”

Advice creëert impact!
Villa Waterloo
Stationsweg 25
8131 DG Wijhe
0570 – 52 11 52
info@advice.nl
www.advice.nl

- Advertentie -