In 2018 viert Oosterberg haar jubileum met haar medewerkers, klanten en leveranciers. Al 125 jaar is zij “Aangesloten op de toekomst”.

Een jaar lang feest
Heel 2018 viert Oosterberg samen met klanten, leveranciers en medewerkers feest. Klanten sparen gedurende het gehele jaar voor leuke cadeaus met het spaarprogramma Sterrenjacht dat speciaal voor het jubileumjaar is opgezet. Leveranciers vieren met diverse zichtbare acties en promoties het jubileum mee. En medewerkers startten het jaar met een heerlijk gezamenlijk ontbijt op alle vestigingen en vieren op 2 juni tijdens een unieke feestavond het 125 jarig bestaan.

Aangesloten op de toekomst
In alle fasen van de geschiedenis is de ondernemersgeest, het oog voor een goede relatie met alle betrokkenen en een tijdige koersbepaling essentieel voor het succes en voortbestaan van het bedrijf. Voor 2018 betekent dit onder meer: de mechanisatie van het orderpickmagazijn, het leveren van steeds meer aanvullende diensten zoals logistiek aan derden en magazijnloos installeren en de focus op duurzame oplossingen zoals duurzaam installeren met de O-nom box.

Hoe het begon
125 jaar geleden startte de eerste generatie Oosterberg een piano- en orgelhandel in Zutphen. In de jaren 20 werd Oosterberg distributeur van Philips en breidde de handel zich de decennia erna uit naar radio’s, televisies en huishoudelijke apparatuur. Installatiemateriaal Het specialisme elektrotechniek ontstond in de jaren 70, toen installatiematerialen aan het assortiment werden toegevoegd. Halverwege de jaren 80 veranderde de strategie van Oosterberg, waarin zij zich exclusief bezig ging houden met elektrotechniek en de opmars voor het huidige succes begon.

Ambitieuze plannen
In het jaar 2000 kwam de vierde en huidige generatie, directeur Flip Oosterberg, aan het roer. Anno 2018 biedt Oosterberg met 20 vestigingen landelijke dekking en staat er een nieuw distributiecentrum in Apeldoorn. Inmiddels is Oosterberg als elektrotechnische groothandel uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de Nederlandse markt. Maar belangrijker nog dan dit, Oosterberg wordt jaarlijks door een onafhankelijk onderzoeksbureau genoemd als de meest vriendelijke groothandel in de keten. Bij Oosterberg staat het belang van onze klanten en leveranciers, en zeker onze medewerkers, centraal. Met ambitieuze plannen voor de toekomst is Oosterberg klaar voor het volgende succesvolle hoofdstuk in de geschiedenis.

- Advertentie -