Apeldoorn, donderdag 18 april – Mr.Green, Apeldoorns nieuwste ‘place to work, eat & meet’ in het voormalig ABN gebouw aan de Waperustlaan, is woensdag 17 april 2019 feestelijk geopend. Ruim 250 geinteresseerden hebben kennis gemaakt met Mr.Green, het gasvrijheidsconcept van de Klarenbeekse ondernemer Sam Verwaijen.

Onder het genot van een hapje, drankje, de deuntjes van een DJ en onder het toeziend oog van wethouder Joon, waren de aanwezige gasten zichtbaar onder de indruk van Mr.Green en zijn werk/vergaderruimtes en de in het oog springende LED waterval. “Stoer, stijlvol en inspirerend, een plek waar je wilt zijn” omschreef Verwaijen in zijn toespraak. “Een concept wat inspeelt op ‘het nieuwe werken’ en leegstaand vastgoed nieuwe aantrekkingskracht geeft.”

Mr.Green
Mr.Green is een high service hospitalityconcept van Green.DNA, dat bestaand vastgoed transformeert naar dé plek waar je wilt werken, lunchen en vergaderen. Locaties waar je de lekkerste koffie drinkt, goed kan eten en gewoon graag werkt, vergadert en afspreekt. Mr.Green creëert een inspirerende en representatieve werkomgeving met comfortgevoel van thuis aan de keukentafel, de dynamiek van een hip lunchcafé en de faciliteiten van een traditioneel kantoor. Mr.Green is op werkdagen geopend vanaf 07:30 uur.

- Advertentie -