Overname ICT bedrijf Locosoft vlnr. Ton Marsman, Peter van den Bos

Overname ICT bedrijf Locosoft vlnr. Ton Marsman, Peter van den Bos

Overname ICT bedrijf Locosoft

ICT bedrijf Locosoft te Heeten is met terugwerkende kracht per 1 januari 2018 overgenomen. Locosoft bestaat al 25 jaar en is daarmee een solide ICT leverancier met veel kennis van de ICT markt in de regio. Het bedrijf wordt overgenomen door Peter van den Bos. Hij is ruim 25 jaar werkzaam geweest binnen de ICT wereld en heeft daarbinnen diverse functies vervuld.

De huidige directeur, Ton Marsman, gaat met pensioen. In Peter van den Bos heeft hij een opvolger gevonden met veel kennis van de ICT markt.

Vanaf 1 maart 2018 bekleedt van den Bos de functie als algemeen directeur van Locosoft. Alle 15 medewerkers worden overgenomen en de koers wordt voortgezet in de geest van Marsman.

Daarom Peter van den Bos

“In verband met mijn naderend pensioen was ik op zoek naar een goede opvolger. Peter en ik zijn door bemiddeling in contact gekomen. Wij hebben dezelfde ideeën op het gebied van klantbenadering, kwaliteit en ondernemerschap.”

Koers

De koers van Locosoft blijft gehandhaafd, maar van den Bos heeft ambitie en wil het aanbod in slimme softwareoplossingen, robuuste infrastructuuroplossingen en professioneel support op den duur uitbreiden. Locosoft is een echte ICT partner, en ik wil zo mogelijk een nog betere worden, aldus van den Bos.

- Advertentie -