Wensink Automobielbedrijven B.V.

Wensink Automobielbedrijven B.V.
Autodealer Ford, Fuso, Mercedes-Benz, Smart
Sint Eustatius 2-4
7333 NX APELDOORN
Eduard Wolf
Anders

Welkom bij Wensink

Aangenaam kennis te maken

Zorgeloos rijden, dat is waarom u naar Wensink komt. Onze taak is ervoor zorgen dat u zich prettig voelt. In onze showroom, maar ook in uw eigen auto. En daarom bieden wij u graag complete service in elk aspect van uw rijervaring. U kunt dus bij ons terecht voor het kopen van een nieuwe auto, maar ook voor het kopen van een gebruikte wagen. We onderhouden uw auto met onze uitgebreide servicepakketten en zorgen graag voor de reparatie en afhandeling van uw schade wanneer uw auto een kras, deuk of mechanische schade oploopt.
We houden contact!
Op 16 december 1987 startte Ron Wensink ons bedrijf. Dit gebeurde met de privatisering van vijf Mercedes-Benz dealerbedrijven. Ron betrad de autobranche met een duidelijke visie: we gaan 100% voor de opbouw van een relatie met onze klant. Ook na uw aankoop houden wij dus graag contact: wanneer er iets met uw auto gebeurt, bent u altijd welkom in onze vestiging voor snelle, goede service en een heerlijk kopje verse koffie.

Sinds 1986 is ons bedrijf enorm gegroeid. Momenteel mogen wij onze diensten bieden aan ruim 37.500 mensen met in totaal zo’n 65.000 wagens. Dit doen wij in meer dan dertig vestigingen. En nog steeds blijven we groeien. We blijven namelijk streven naar groei, innovatie en de beste service in onze branche. Zanger Typhoon verkondigde het al in zijn Wensinklied: “Altijd mijn blik vooruit, benieuwd naar wat er gaat komen.”
Meer weten over Wensink?
Wilt u graag meer weten over ons bedrijf? Bekijk dan een overzicht van onze historie. Algemeen directeur Laurens Stigter vertelt u graag meer over onze visie en missie. Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid laten wij zien door maatschappelijk verantwoord te ondernemen en wij dragen graag ons steentje bij aan goede doelen via ons Wensink Charityfund. Aangenaam!

055 5389389
0 t/m 100.000
22