Nieuws

18-03-2024 14:14

Jeroen Hardenberg versterkt bestuur VNO-NCW Stedendriehoek

Jeroen Hardenberg is toegetreden tot het bestuur van VNO-NCW Stedendriehoek. Hardenberg is oprichter van het marketingcommunicatiebureau Creators Connect, met vestigingen in Apeldoorn en Oisterwijk.

“Creators Connect gelooft in een lokale aanpak en het opbouwen van stevige relaties voor de lange termijn. Daarom doen we meer dan ondernemers ondersteunen met marketingdiensten. We willen ondernemers verder helpen, een duurzame economie bevorderen en samenwerking stimuleren", aldus Hardenberg op de website van VNO-NCW Midden.

Dat betekent dat we ook een platform willen zijn waar het draait om kennisdeling en verbinding. In eerste instantie vanuit marketing en communicatie. Maar al snel ook richting business en netwerken. Dit sluit naadloos aan bij waar VNO-NCW Midden voor staat. Een optimaal ondernemers- en vestigingsklimaat waarbij je je als bestuurslid inzet voor de regionale en lokale belangen van ondernemers en werkgevers.”

Focus
Na een zeven jaar actief te zijn geweest bij Jong Management Stedendriehoek ontstond de mogelijkheid om een bijdrage te leveren als bestuurslid van VNO-NCW Stedendriehoek. Jeroen gaat aan de slag met ‘Innovatie & ondernemerschap’. “Ooit begonnen aan de ondernemersreis in 2016 en dan nu de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan het ondernemersklimaat in Nederland; een mooie stap waar ik in het verlengde ook de werkgevers en ondernemers in de regio beter leer kennen!”

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by