Nieuws

07-11-2023 11:40

Deelnemers voor Driesteden Business Bedrijfswagentestdag gezocht!

Bent u ondernemer en gaat u een bestelauto kopen die op benzine, diesel of gas rijdt? U kunt vanaf 1 januari 2025 niet meer de bpm-vrijstelling voor ondernemers gebruiken. U moet dan bpm betalen. De overheid gaat de bpm-vrijstelling voor een bestelauto van de ondernemer (ondernemersvrijstelling) afschaffen. Het doel is om de verkoop van emissievrije of heel zuinige bestelauto’s te stimuleren.

Bent u zich actief aan het oriënteren op een nieuwe bedrijfswagen en wilt u op één dag volledig gratis een aantal verschillende modellen testen? Meld u dan nu aan voor de Bedrijfswagentestdag van Driesteden Business op dinsdag 12 december a.s. 

Wat houdt het in
De opzet van deze testdagen is simpel: regionale dealers stellen diverse modellen auto's van verschillende merken ter beschikking, regionale ondernemers testen deze wagens uit en schrijven hun bevindingen op. Elke testrijder test vier auto's, waarbij steeds een tussenstop bij een locatie in de regio wordt gemaakt. Bij elke tussenstop krijgt u een heerlijke lokale versnapering en een drankje, waarna u weer van voertuig wisselt. De vertegenwoordiger van de dealer zit bij de testrijder in de auto om kennis te maken en om te vertellen over de auto.

Uw bevindingen in het magazine
Uw bevindingen worden samen met uw naam en bedrijfsnaam verwerkt in de testverslagen en in Driesteden Business worden gepubliceerd. Daarnaast krijgt u tussen het rondrijden in de nieuwste modellen door uitgebreid de kans om in ontspannen sfeer te netwerken. 

Programma
Tijdstip en locatie volgt z.s.m.

Aanmelden
Aan het oriënteren op een nieuwe bedrijfswagen? Deelnemen aan de testdagen is kosteloos. Bovendien biedt het de perfecte gelegenheid om uw netwerk uit te breiden. Aanmelden kan hier.

Deelnemen als locatie
Wilt u als locatie deelnemen aan deze testdag en tijdens een tussenstop uw locatie promoten? Neem dan contact op!
 
Met vriendelijke groeten,

Imke Emons

Media-adviseur Driesteden Business
M: 06-222054054| Email: imke@vanmunstermedia.nl
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by