Nieuws

29-11-2022 12:33

Stichting Mudanthe op zoek naar opdrachten

Stichting Mudanthe is op zoek naar U!

Speelt u graag muziek met anderen? Dan nodigt Stichting Mudanthe (MUziek-DANs-THEater) u graag uit voor haar Jam sessies (in ons buurthuis in Apeldoorn, op vrijdagavond in de oneven weken, van 19.00-21.00 uur).

Stichting Mudanthe bestaat al 26 jaar en is bij velen reeds bekend, met name vanwege haar Open Podium, een van haar muzikale activiteiten. Het betreft een diverse, multiculturele vrijwilligersorganisatie (ANBI) die verbinding tussen mensen wil bevorderen middels kunst, in de breedste zin van het woord. Waaronder met muziek. Samen muziek maken is namelijk een activiteit die uitermate geschikt is om in contact te komen met anderen, verbinding te maken met anderen, te leren naar elkaar te luisteren, van elkaar te leren, samen te werken, enz.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid
Wij nemen verantwoordelijkheid voor een betere maatschappij. U toch ook? Een groot deel van onze inkomsten uit betaalde opdrachten besteden wij dan ook aan het organiseren van diverse activiteiten voor organisaties die niet de financiële middelen hebben om ons in te huren. Wij vinden het namelijk belangrijk dat zoveel mogelijk mensen met elkaar in contact komen. Door samen met anderen iets leuks te doen en mee te doen krijgt men het gevoel ertoe te doen. Enerzijds zijn wij dan ook op zoek naar betaalde opdrachten. Denk bijvoorbeeld aan optredens, workshops en – ons unieke concept – het Open Podium. 

Open Podium
Dit betreft een activiteit waarbij zowel amateurs als professionals gezamenlijk een band vormen. Deze activiteit is uitermate geschikt ivoor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten, teambuildings, enz. Omdat iedereen mee kan doen, ook als u geen enkele ervaring heeft met het maken van muziek. Een workshop djembé voorafgaand aan deze activiteit maakt van u een semi-professional, aangezien u wordt begeleid door de professionals van Mudanthe.
 
Naast betaalde opdrachten is Stichting Mudanthe op zoek naar vrijwilligers:

Penningmeester
Wij zijn bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe penningmeester, liefst met ruime ervaring binnen de financiële wereld, nadat de penningmeester waar wij vanaf het begin mee hebben samengewerkt helaas is overleden.

Webdesigner
Ook zijn wij op zoek naar een ervaren webdesigner. Iemand die ons wil helpen om onze website (www.mudanthe.nl) een internationaal karakter te geven.

Technicus voor licht en geluid (optredens)
Daarnaast zijn wij sinds kort op zoek naar iemand die tijdens de optredens kan zorgen voor het licht en geluid. Alle benodigde apparatuur is aanwezig, maar de persoon die voor Stichting Mudanthe het licht en geluid verzorgde is er wegens privé omstandigheden mee gestopt.

Vrijwilligers muziek, dans, zang, theater, enz.
Tot slot zijn wij op zoek naar nog meer muzikanten die het leuk vinden om samen met anderen Wereldmuziek te maken. En naar mensen die graag zingen, dansen, theater maken, schilderen, koken, enz. Hoe meer zielen hoe meer vreugd gaat bij Mudanthe zeker op!

Locatie Stichting Mudanthe:
Buurthuis ‘t Veldhuus
Wijk De Maten
Magistratenveld 613
7327 LK  Apeldoorn
Routebeschrijving: (zie https://ontmoetelkaarinapeldoorn.nl/ontmoetingsplekken/de-velden/)

Contactpersoon:
Nicole Drenth
T. 06-34246056
 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by