Christiaan Bakker exclusief vervoer

Christiaan Bakker Exclusief Vervoer, een allround vervoersbedrijf in Deventer, is gespecialiseerd in het bezorgen van kwetsbare pakketten zoals bloemen, medicijnen of glaswerk. Inmiddels is de dienstverlening uitgebreid met voorraadbeheer en spoedzendingen. In alle gevallen is het motto: een oplossing zoeken voor het probleem van de klant. “Een tevreden klant is het allerbelangrijkste”, stelt directeur Christiaan Bakker.

In 2006 startte Christiaan Bakker zijn gelijknamige bedrijf in exclusief vervoer en pakketbezorging. Samen met drie medewerkers zorgt hij ervoor dat heel veel breekbare spullen die andere vervoerders niet aankunnen, toch met zorg vervoerd worden. “Wij beschikken over een netwerk dat alles handmatig sorteert. Dat verkleint de kans op breuk aanzienlijk, maar liefst 99,8 procent komt schadevrij op de plaats van bestemming”, zegt hij.

Daarnaast regelt Christiaan Bakker Exclusief Vervoer ook de verzending van aparte maten. “Andere vervoerders stoppen bij 3 meter gordelomvang (1x lengte, 2x breedte en 2x hoogte, red.), wij kunnen eigenlijk alles vervoeren wat niet via het gewone systeem verzonden kan worden: van fiets tot bed, tot rol tapijt en bureau, voor alles zoeken we een oplossing voor de klant.” Verder verzorgt het bedrijf spoedzendingen per koerier naar binnen- en buitenland. “Als de klant belt: dit pakket moet à la direct naar Groningen, Duitsland of België, dan gaan wij daar à la direct naartoe.”

Een andere dienst waarmee Christiaan Bakker Exclusief Vervoer zich onderscheidt, is voorraadbeheer, handling en distributie. Het bedrijf heeft voor verschillende klanten producten staan in het 300 vierkante meter grote eigen loods – van fietsonderdelen tot zwemvesten. “Als bij onze klant een bestelling binnenkomt, halen wij de producten uit het magazijn, maken ze verzendklaar en zorgen ervoor dat ze op de juiste plek terechtkomen”, vertelt Bakker. “Ook nemen we voor klanten hier goederen in ontvangst, zodat zij daar geen omkijken naar hebben.” De slogan van Christiaan Bakker Exclusief Vervoer is dan ook niet voor niets: ‘We supply like nobody else’. “Vandaag komt er een hele pallet uit Polen met speelgoedhuizen, die gaat vandaag nog door naar de eindbestemming.”

In totaal verstuurt Christiaan Bakker Exclusief Vervoer jaarlijks zo’n 80.000 pakketten voor ruim tweehonderd klanten, van wie de meesten hem sinds het begin trouw zijn. Een tevreden klant is in de ogen van Bakker het allerbelangrijkste. “Wij denken altijd in oplossingen. We nemen klanten werk uit handen en het wordt gewoon geregeld, hoe dan ook. We doen wat we zeggen, 24/7 en al elf jaar lang.”

Christiaan Bakker Exclusief Vervoer
Danzigweg 2A
7418 EN Deventer
0570-631951
info@c-bakker.nl exclusiefvervoer.com

- Advertentie -
DELEN
Vorig artikelBureau Streefkerk
Volgend artikelDe Eijk Groep