Bureau Streefkerk

REGIONAAL, ALLE P&O-SPECIALISMEN ONDER ÉÉN DAK, KORTE LIJNEN. DIE TREFWOORDEN KENMERKEN BUREAU STREEFKERK, DAT DOOR EEN BREDE DIENSTVERLENING ZIJN KLANTEN VAN A TOT Z ADEQUAAT KAN ONDERSTEUNEN OP HET VLAK VAN PERSONEEL EN ORGANISATIE. “ALS GENERALISTISCH BUREAU MET OP ELK WERKGEBIED EEN EXPERT KIJKEN WE ECHT EEN STAP VERDER.”

Bureau Streefkerk is al sinds 2002 actief, OVAL-gecertificeerd en bedient vanuit de twee vestigingen in Ermelo (hoofdkantoor) en Apeldoorn profit- en non-profitbedrijven in de Stedendriehoek, de Noordwest- Veluwe en verder Midden-Nederland van Amsterdam tot Zwolle, Arnhem en Nijmegen en Enschede. “Waar concurrenten opteren voor schaalvergroting, kiezen wij bewust voor de regio omdat we dicht bij de klant willen staan en de persoonlijke aanpak willen behouden. Wij kennen de klant, de lijnen zijn kort en we reageren snel”, verklaart één van de twee directeuren, Karin Twenhaar.

Een ander onderscheidend kenmerk is dat Bureau Streefkerk alle expertise op het gebied van personeelsadviesdiensten onder één dak verenigt: van P&O (beoordelen & belonen, werving & selectie, assessments en organisatieadvies) tot arbodienstverlening (arbeidsongeschiktheid, re-integratie tweede spoor, coaching bij burn-out en stress) en loopbaancoaching (ontwikkelassessment, outplacement, maar ook WW-begeleiding bij eigenrisicodragerschap). “We hebben 7 vaste medewerkers en 22 freelancers – loopbaanadviseurs, coaches, psychologen en arbeidsdeskundigen – die klanten bedienen vanuit ons kantoor of één van de 20 spreeklocaties verdeeld over Midden-Nederland”, vertelt Twenhaar. “Hierdoor kunnen wij loopbaanvraagstukken combineren met P&O-vraagstukken en arbeidsongeschiktheid. Gaan bedrijf en medewerker uit elkaar, schakelen we direct door naar het opstellen van een vaststellingsovereenkomst. En bij ziekte kunnen we gelijk verzuimbegeleiding bieden. Klanten hebben dus steeds één aanspreekpunt voor al hun personele vraagstukken.”

De leidende kernwaarde die Karin Twenhaar met haar compagnon Arie Schreuder en collega’s hanteren, is ‘Samen aan het werk’. “Dat betekent allereerst dat we naast de klant staan en snel en adequaat inspringen op diens vragen op personeelsgebied. Samen bespreken we kwesties rond groei, ziekte of ontwikkeling en adviseren we de klant welke stappen hij kan zetten om zijn team nog beter te laten functioneren. Doorgaans weten ondernemers veel van hun producten, maar minder van personele zaken en verzuim. Dan is brede ondersteuning op dat vlak zeer welkom”, zegt ze. “Wij denken actief mee en zetten indien nodig voor één klant drie specialisten in om de juiste aanpak te realiseren. Tegelijkertijd krijgt de klant handvatten aangereikt voor een goed personeelsbeleid om zelf sterker te worden. We kijken samen een stap verder.”

Bureau Streefkerk
Prins Willem Alexanderlaan 1429
7312 GB Apeldoorn
Chevallierlaan 8
3851 PZ Ermelo

- Advertentie -