Woensdag 25 maart wijnproeverij Wijnkoperij Henri Bloem Apeldoorn

  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd

  25/03/2020
  19:30 - 22:30

  Locatie

  Wijnkoperij Henri Bloem Apeldoorn
  Asselsestraat 52
  7311 EN APELDOORN
  7311 EN


  HENRI BLOEM: EEN PARADIJS VOOR DE WIJNLIEFHEBBER

  Henri Bloem heeft meer dan 1000 verschillende wijnen, rechtstreeks afkomstig van de wijnboer. Doordat we de wijnboeren regelmatig bezoeken, blijven we op de hoogte van de ontwikkelingen op de domeinen en de productie van onze wijnen.

  We hebben passie voor wijn en grote kennis van zaken. We geven u graag advies over de lekkerste wijn & spijs combinaties. Ons assortiment vertegenwoordigt alle toonaangevende wijnlanden tegen een betaalbare prijs. Daar zijn we bij Henri Bloem best een beetje trots op.

  De vinotheken zitten op 19 adressen door heel Nederland, er is dus altijd wel een Henri Bloem bij u in de buurt.

  Wij zijn Henri Bloem, we zien u graag in een van onze vinotheken!

  Het educatieve programma:

  Tijdens de workshop proeven we 4 wijnen. Elke wijn wordt begeleid door 3 kleine verschillende hapjes. Samen bepalen we welk hapje het beste past bij de wijn. Hier leert u de smaakbeleving. Deze kunt u dan thuis in de praktijk brengen door de juiste wijn bij het juiste gerecht te serveren.

  Ontvangst: 19.30 uur tot 20.00 uur / Afloop: 22.30 uur.

  Aanmelden

  U kunt zich aanmelden door in te loggen op de site!

  U kunt inloggen door bovenin op de rode balk inloggen aan te klikken! Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u nodig. Als u dan bij agenda onderaan reserveren invult dan kunt u zich aanmelden. Gegevens worden op dat moment al voor u ingevuld en u hoeft alleen de reservering te activeren.

  Indien u zich nog niet als gebruiker heeft aangemeld dan kun u de reservering invullen en dan kunt u zich uiteraard ook aanmelden houdt u er rekening mee dat Special of Premium Members voorrang hebben op de genen die zich aanmelden en dit niet zijn!

  Voor dit evenement kunnen slechts 30 personen zich aanmelden dit kunt u doen door onderstaand registratie formulier op de site in te vullen na controle ontvangt u van ons automatisch een e-mail ter bevestiging.

  Voor meer informatie over de locatie verwijs ik u graag naar: www.henribloem.nl

  Reserveren  Event opslaan in uw agenda:
  iCal 0


  - Advertentie -