Woensdag 29 mei mobiliteit evenement 2019 Sandton IJsselhotel

  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd

  29/05/2019
  14:45 - 21:00

  Locatie

  Sandton Ijsselhotel
  Worp 2
  Deventer
  7419 AD


  Mobiliteit evenement 2019

  Dit evenement behoort tot de meest aansprekende activiteiten van Driesteden BUSINESS. U krijgt de gelegenheid om samen met collega-ondernemers verschillende auto’s, bedrijfswagens en motoren te testen. Na afloop van de testritten kunt u deelnemen aan een smakelijk netwerkdiner en nog eens napraten over de testresultaten. Diverse dealers uit de regio verlenen hun medewerking aan dit evenement.

  Het karakteristieke Sandton IJsselhotel in Deventer vormt de uitvalsbasis van het mobiliteit evenement. Hier vindt ook het afsluitende diner plaats op basis van kleine hapjes aan statafels waardoor u elkaar kunt leren kennen maar ook de gelegenheid hebt om anderen te ontmoeten. Het zakenmagazine Driesteden BUSINESS doet uitgebreid verslag van dit evenement in editie 3 2019.

  Ontvangst: 14.45 uur en sturen tot 18.00 uur

  18.15 tot 19.00 uur spreker Henk Meiborg van de firma Emodz BV.  Onderwerp: elektrificatie

  19.00 tot 19.05 uur spreker Marnix van Dijk, commercieel directeur, Van Mossel AutoLease (Noord)

  Onderwerp: “Diesel is niet vies, elektrisch niet schoon”

  19.05 tot 21.00 afsluitende diner op basis van kleine hapjes aan statafels.

  Afloop: 21.00 uur

  Gratis deelname is mogelijk.

  Indien u Member bent (Special Member of Premium Member) kunt u zich aanmelden en heeft u voorrang op personen die geen Member zijn.

  U kunt zich aanmelden door in te loggen op de site!

  U kunt inloggen door bovenin op de rode balk inloggen aan te klikken! Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u nodig. Als u dan bij agenda onderaan reserveren invult dan kunt u zich aanmelden. Gegevens worden op dat moment al voor u ingevuld en u hoeft alleen de reservering te activeren.

  Indien u zich nog niet als gebruiker heeft aangemeld dan kun u de reservering invullen en dan kunt u zich uiteraard ook aanmelden houdt u er rekening mee dat Special of Premium Member voorrang hebben op de genen die zich aanmelden en dit niet zijn!

  Voor dit evenement kunnen slechts 120 personen zich aanmelden.

   

  Reserveren

  Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


  Event opslaan in uw agenda:
  iCal 0


  - Advertentie -