Maandag 28 oktober (BOB) “IJsselhotel” te Deventer

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd

  28/10/2019
  17:30 - 21:15

  Locatie

  Sandton Ijsselhotel
  Worp 2
  Deventer
  7419 AD


  Maandag 28 oktober BOB diner “IJsselhotel” te Deventer

  Sandton IJsselhotel is een luxe designhotel direct aan de IJssel, met een prachtig uitzicht op Deventer. Een uitzicht waar u van kunt genieten in onze kamers, zalen en in het bijzonder vanaf ons topterras. Of verruil dit uitzicht met een bezoek aan Deventer door met het pontje de IJssel over te steken naar Deventer.

  De gasten van Driesteden BUSINESS ontvangen heerlijke gerechten op deze verrassende locatie. Waar u de gelegenheid krijgt ondernemers te leren kennen en te ontmoeten.

  Ontvangst: 17.30 uur

  Spreker: 18.15 uur tot 19.15 uur thema: Razendsnel innoveren: OUT OF YOUR BOX!  Spreker

  Laurens Putter.

  De samenleving verandert steeds sneller. Wat vandaag succes heeft kan morgen hopeloos achterhaald zijn. Grote succesformules verdwijnen. Nieuwe concepten in “the free market” verschijnen. Technologische ontwikkelingen, globalisering, regionalisering, verjonging, verandering in koopgedrag: hoe ga jij je succesformule aanpassen aan de nieuwe markt?

  Als je klaar bent voor een nieuwe start, een nieuwe look, een kleine make-over dan is deze workshop iets voor jou.

  Op een creatieve manier verdiepen of verbreden we je aanbod. Zetten je creatieve rechterhersenhelft aan de gang. Laten je meevoeren buiten je kaders, op basis van alles wat je weet en wilt naar nieuwe ideeën en verrassende producten en diensten.

  Diner: 19.15 – 21.15 uur

  U kunt zich aanmelden door in te loggen op de site!

  U kunt inloggen door bovenin op de rode balk inloggen aan te klikken! Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u nodig. Als u dan bij agenda onderaan reserveren invult dan kunt u zich aanmelden. Gegevens worden op dat moment al voor u ingevuld en u hoeft alleen de reservering te activeren.

  Indien u zich nog niet als gebruiker heeft aangemeld dan kun u de reservering invullen en dan kunt u zich uiteraard ook aanmelden houdt u er rekening mee dat een Special of Premium Member of Corporate Member voorrang hebben op de genen die zich aanmelden en dit niet zijn!

  Voor dit evenement kunnen slechts 20 personen zich aanmelden.

  Voor meer informatie over de locatie graag verwijs ik u naar de site http://www.sandton.eu/sandton-ijsselhotel/nl/

  Reserveren

  Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


  Event opslaan in uw agenda:
  iCal 0


  - Advertentie -