Maandag 29 oktober (BOB) economie 2019, u kunt zich niet meer aanmelden

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA
  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd

  29/10/2018
  17:30 - 22:00

  Locatie

  Sandton Ijsselhotel
  Worp 2
  Deventer
  7419 AD


  Maandag 29 oktober BOB diner “IJsselhotel” te Deventer

  Sandton IJsselhotel is een luxe designhotel direct aan de IJssel, met een prachtig uitzicht op Deventer. Een uitzicht waar u van kunt genieten in onze kamers, zalen en in het bijzonder vanaf ons topterras. Of verruil dit uitzicht met een bezoek aan Deventer door met het pontje de IJssel over te steken naar Deventer.

  De gasten van Driesteden BUSINESS ontvangen heerlijke gerechten op deze verrassende locatie. Waar u de gelegenheid krijgt ondernemers te leren kennen en te ontmoeten.

  Ontvangst: 17.30 uur

  Spreker: 18.15 uur tot 19.15 uur

  Ron Jager “Rayondirecteur Advies Zakelijk Veluwe-Achterhoek” geeft zijn visie en vooruitblik op de landelijke en regionale economische ontwikkelingen in 2019.

  Diner: 19.15 – 22.00 uur

  U kunt zich aanmelden door in te loggen op de site!

  U kunt zich niet meer aanmelden!

  U kunt inloggen door bovenin op de rode balk inloggen aan te klikken! Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u nodig. Als u dan bij agenda onderaan reserveren invult dan kunt u zich aanmelden. Gegevens worden op dat moment al voor u ingevuld en u hoeft alleen de reservering te activeren.

  Indien u zich nog niet als gebruiker heeft aangemeld dan kun u de reservering invullen en dan kunt u zich uiteraard ook aanmelden houdt u er rekening mee dat een Special of Premium Member of Corporate Member voorrang hebben op de genen die zich aanmelden en dit niet zijn!

  Voor dit evenement kunnen slechts 20 personen zich aanmelden.

  Voor meer informatie over de locatie graag verwijs ik u naar de site http://www.sandton.eu/sandton-ijsselhotel/nl/

  Reserveren

  29 oktober deelname  Event opslaan in uw agenda:
  iCal 0


  - Advertentie -