Maandag 24 september Kookclinic

  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd

  24/09/2018
  17:30 - 23:00

  Locatie

  Restaurant ’t Diekhuus
  Bandijk 2
  Terwolde
  7396 NB


  Onder de inspirerende leiding van chef-kok Jan Klercq bereidt u samen met collega-ondernemers een viergangen menu. De chef-kok van Restaurant ‘t Diekhuus in Terwolde laat u kennismaken met uitdagende kooktechnieken waardoor eerlijke streekproducten optimaal tot hun recht (en smaak) komen. U gaat kokkerellen met de producten uit de eigen biologische kwekerij van ‘t Diekhuus. Na de inspanningen in de keuken geniet u in een gemoedelijke sfeer van de eigen – onvermoede – culinaire kunsten.

  De kookclinic begint om 17.30 en eindigt rond 23.00 uur. Slechts 9 personen kunnen zich aanmelden. Indien u Member bent (Special Member of Premium Member) kunt u zich aanmelden.

  U kunt zich aanmelden door in te loggen op de site!

  U kunt inloggen door bovenin op de rode balk inloggen aan te klikken! Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u nodig. Als u dan bij agenda onderaan reserveren invult dan kunt u zich aanmelden. Gegevens worden op dat moment al voor u ingevuld en u hoeft alleen de reservering te activeren.

  Indien u zich nog niet als gebruiker heeft aangemeld dan kun u de reservering invullen en dan kunt u zich uiteraard ook aanmelden houdt u er rekening mee dat Special of Premium Member voorrang hebben op de genen die zich aanmelden en dit niet zijn!

  Reserveren

  13 november deelname  Event opslaan in uw agenda:
  iCal 0


  - Advertentie -