Door weersverwachting gaat het evenement niet door , zal op ander moment plaatsvinden! Maandag 11 december Wijn- & Spijs

  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd

  11/12/2017
  17:30 - 23:00

  Locatie

  Restaurant ’t Diekhuus
  Bandijk 2
  Terwolde
  7396 NB


   

  Chef-kok Jan Klercq van Restaurant ’t Diekhuus in Terwolde staat garant voor een bijzondere Wijn- & Spijsavond op maandag 11 december. Hij creëert tongstrelende hapjes die een perfecte begeleiding vormen bij de exclusieve wijnen die hij speciaal voor deze avond selecteert. De verrassende combinaties van wijnen en spijzen zorgen voor de ideale omstandigheden om ongedwongen te netwerken.

  Ontvangst: 17.30 uur

  Afloop: 23.00 uur

  U kunt zich aanmelden door in te loggen op de site!

  U kunt inloggen door bovenin op de rode balk inloggen aan te klikken! Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u nodig. Als u dan bij agenda onderaan reserveren invult dan kunt u zich aanmelden. Gegevens worden op dat moment al voor u ingevuld en u hoeft alleen de reservering te activeren.

  Indien u zich nog niet als gebruiker heeft aangemeld dan kun u de reservering invullen en dan kunt u zich uiteraard ook aanmelden houdt u er rekening mee dat Special of Premium Member voorrang hebben op de genen die zich aanmelden en dit niet zijn!

  Voor dit evenement kunnen slechts 12 personen zich aanmelden.

  Voor meer informatie over de locatie verwijs ik u graag naar www.diekhuus.nl

   

  Reserveren

  Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


  Event opslaan in uw agenda:
  iCal 0


  - Advertentie -