Donderdag 9 april De Sterkste Schakel Trofee 2020

  Kaart wordt geladen...

  Datum/Tijd

  09/04/2020
  19:30 - 22:15

  Locatie

  CampSolutions B.V.
  Sintelweg 4
  7399 RM EMPE


  De Sterkste Schakel’ is de jaarlijkse verkiezing van het meest klantgerichte bedrijf van de regio Stedendriehoek, Noord-Veluwe, Lochem en Raalte. De Sterkste Schakel is een bijzondere verkiezing. De kandidaten zijn namelijk genomineerd door andere bedrijven. Tijdens de feestelijke Finaleavond op donderdag 9 april bij CampSolutions B.V. in Empe maakt de jury onder voorzitterschap van André Biester de einduitslag bekend. Dit netwerkevenement van formaat dat publicitair volop in de schijnwerpers komt te staan, begint om 19.30 uur.De winnaar van de Sterkste Schakel Trofee mag zich dan het komend jaar het meest klantgerichte bedrijf van de regio Stedendriehoek, Noord-Veluwe, Lochem en Raalte noemen.

  Programma:

  19.30 uur            Ontvangst van de gasten

  20.15 uur            Start uitreiking van de Sterkste Schakel 2020

  21.00 uur            Netwerkborrel op locatie

  22.15 uur            Einde avond

  U kunt zich aanmelden door in te loggen op de site!

  U kunt inloggen door bovenin op de rode balk inloggen aan te klikken! Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u nodig. Als u dan bij agenda onderaan reserveren invult dan kunt u zich aanmelden. Gegevens worden op dat moment al voor u ingevuld en u hoeft alleen de reservering te activeren.

  Indien u zich nog niet als gebruiker heeft aangemeld dan kun u de reservering invullen en dan kunt u zich uiteraard ook aanmelden houdt u er rekening mee dat Special of Premium Member voorrang hebben op de genen die zich aanmelden en dit niet zijn!

  Voor dit evenement kunnen slechts 100 personen zich aanmelden dit kunt u doen door onderstaand registratie formulier op de site in te vullen na controle ontvangt u van ons automatisch een e-mail ter bevestiging.

   

   

  Reserveren  Event opslaan in uw agenda:
  iCal 0


  - Advertentie -